Van lachen naar spanning: Ibai heeft een kleine “ruzie” met TheGrefg over Andorra, de plaats waar hij belasting betaalt.

Van lachen naar spanning: Ibai heeft een kleine “ruzie” met TheGrefg over Andorra, de plaats waar hij belasting betaalt.

Ibai en TheGrefg zijn twee streamers Twitch-streamers die over de hele wereld bekend zijn, maar ook al zijn de Spaans van Bilbao y Murcia ze kunnen goed met elkaar opschieten voor de camera’s, soms hebben ze kleine wrijvingen gehad.

Nu en tijdens een van hun laatste live optredens, de voormalig LVP heeft enkele vernietigende kritische opmerkingen gemaakt over de content creator die onlangs het laatste ESLAND gala organiseerde.

Het begon allemaal tijdens een van de laatste voorzittersvergaderingen bij de Kings League, en toen de Ibai vroeg TheGrefg of hij aanstaande zondag zou gaan; waarop hij antwoordde “niet deze, rustend“.

@notguchi

Rusten ja… rusten XD #grefg #andorra #kingsleague #chupchup #signings #player12 #ronaldinho

origineel geluid – Guchi

Dit alles heeft geleid tot een groepsgelach – of niet zo’n groepsgelach – waarbij de daar verzamelde kring mensen lachte dat hij “rustte” terwijl hij dat eigenlijk niet ging doen.

Hoe deze Andorraan Andorra kent eh, dat geef je hem niet.“Ibai begon met te zeggen dat hij “dagen zou toevoegen”.

Maar het was niet zo grappig voor de Murcian toen Ibai zei: “Er is een Twitter account dat elke keer als Grefg naar Spanje gaat hij zegt ‘hey Pedro Sánchez’… een beetje uitrusten“.

Dit is duidelijk een grap over waar hij belasting heft, aangezien Rubius, AuronPlay en vele andere content creators naar Andorra zijn verhuisd om niet meer belasting te hoeven betalen in Spanje.

De belastingheffing in Andorra is in dit opzicht veel lakser en daarom zijn er veel YouTubers in het land die belasting betalen.

En het was allemaal lachen tot we op een gegeven moment TheGrefg achter het scherm heel serieus zagen kijken, waarop we Ibai hoorden zeggen “…”.hij vindt het niet grappig“.

De God van de evenementen en een naam in eSports met Koi is misschien te ver gegaan.

Zelfs als je aan het eind een “geen lachertje” en een andere “Grefg rust“Het is duidelijk dat ze ook bedoeld waren met een vleugje grap dat niets te maken heeft met de ernst van de zaak.

De streamer en een meer dan bekend gezicht in Murcia als TheGrefg moet ook weten hoe hij dit soort grappen moet verdragen, want ze zijn een direct gevolg van zijn daden.

Hoe dan ook, van lachen tot spanning met de lichte “beef” van Ibai aan TheGrefg over Andorra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *