Trans heksen zijn heksen” bundel met 69 spellen haalt bijna 80.000 dollar op uit protest tegen Hogwarts Legacy

Trans heksen zijn heksen” bundel met 69 spellen haalt bijna 80.000 dollar op uit protest tegen Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy blijft optellen volgelingen y criticide open wereld gebaseerd op het Harry Potter universum op PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck (later de rest) heeft overlopers met deze transpakket.

De bundel met de titel “trans heksen zijn heksen” kan worden gekocht voor 60 dollar, bevat 69 spellen en heeft in totaal al bijna 80.000 dollar opgebracht.

En het is allemaal het werk van dezelfde boycot die ze doen tegen de auteur J.K. Rowling voor haar commentaar op de transgender gemeenschap voor alles wat het vertegenwoordigt.

We hebben u al verteld over dit onderwerp toen we commentaar gaven op de andere kant van de medaille in de Hogwarts Legacy-koorts die de wereld overspoelt, evenals het feit dat de limited edition Dualsense controller in 1 minuut was uitverkocht en dat PS5 verkoop in Japan omhoog geschoten.

Vooral omdat dit een heet hangijzer was sinds de aankondiging van de Avalanche Software spel en iedereen vroeg zich af wat Rowling ermee ging verdienen.

Dit “trans heksen zijn heksen” zijn samengevat in “een pakket hekserij en tovenarij zonder transfobie, antisemitisme en extreem-rechtse oplichters.

verwerpt Hogwarts Legacy bigotry en steunt onafhankelijke LGBTQ+ makers.“waar alle inkomsten gelijk verdeeld worden onder de makers.

Het magische videospel en zijn uniformen zijn bij de première haatvrij.

In wezen is het een bundel die meer dan $300 zou kosten met spellen, muziek, fanzines en andere magische artikelen van LGBTQ+ makers..

De prijs is $60, maar het beste is dat ze een iets goedkoper pakket aanbieden. Hij is beschikbaar vanaf 10 februari en blijft beschikbaar tot 24 februari, zodat de opbrengst blijft groeien.

Na 4 verschillende doelen te hebben overtroffen, gaan ze nu voor het 5e doel van 96.000 dollar. De vraag is nu, heb je het verlangen en/of de tijd om bij te dragen aan de zaak van dit peloton?

Hoewel de meeste spelers zich vermaken in de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. gemaakt in het spel, is het waar dat zijn gids en trucs niet voor iedereen geschikt zijn.

Hoewel de opmerkingen over het spel overwegend positief zijn, zijn de spelers het erover eens dat deze functie ontbreekt.

Bovendien heeft de officiële PC release al verschillende mods opgeleverd, zoals de eerste voor arachnofobie of VTubers en deze die Thomas toevoegt.

Dit zijn ook de beste easter eggs, knipogen en geheimen van Hogwarts Legacy: zoals multijugos potion, giant squid…

Op het moment dat de bundel “trans heksen zijn heksen” met 69 spellen brengt bijna 80.000 dollar op. en is op weg naar boven, dit alles als protest tegen Hogwarts Legacy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *