De beste Nintendo Switch-games in de aanbieding voor wie maar 1, 2, 3, 4 euro wil uitgeven… of zelfs 10! of zelfs 10!

De beste Nintendo Switch-games in de aanbieding voor wie maar 1, 2, 3, 4 euro wil uitgeven… of zelfs 10! of zelfs 10!

Nintendo heeft altijd aanbiedingen in de eShop voor Switch, zoals deze spelletjes met een goede korting en bereik van prijzen voor alle soorten gebruikers met een klein budget.

Deze keer zijn ze geweldige games in de uitverkoop op Nintendo Switchbeschikbaar in zijn digitale winkel, waar we zoals altijd titels zullen aanbevelen die niet alleen heel goedkoop zijn, maar ook tot de beste behoren in verschillende prijsklassen, maar maximaal 10 euro.

Bijvoorbeeld, deze keer we mixen AA, AAA en indie games in één pakket voor degenen die hun fix van big budget titels nodig hebben of liever overstappen op indies.

De keuze is aan u, we geven alleen een aanbeveling op basis van uw budget, met aanbevelingen voor solospellen, co-op, online, korte avonturen, spelpakketten… Er is Aanbod Nintendo Switch games, van alle soorten en voor alle budgetten..

En zoals altijd in de verscheidenheid van genres is de smaak, dus in deze lijst vindt u alles, van platformers, FPS, sport, strategie, roguelike, metroidvania, soulslike, co-op puzzels, en meer.

En we beginnen met een nieuwkomer in het spel. Nintendo Switch eShop die geen aanbod heeft, maar zijn officiële lanceerprijs is zo laag dat je daar kunt beginnen.

De beste Switch games in de aanbieding voor €1, €2, €3, €4… of zelfs €10.

WBSC eBaseball: Power Pros

WBSC eBaseball: Power Pros is een nieuwe release honkbalspel van Konami uitgebracht voor een belachelijk lage prijs op consoles. De eerste van deze beste Nintendo Switch-games in de aanbieding tussen €1 en €10..

Om nieuwe fans op de westerse markt te vinden, heeft het bedrijf besloten te verrassen met de nieuwste aflevering van zijn populaire honkbalsaga, Power Pros slechts €0,99 in de eShop – heb je zin in een spelletje?

Death Squared: in de aanbieding voor minder dan 2 euro

Dood in het kwadraat is een multiplayer puzzelspel dat drie hoofddoelstellingen heeft: samenwerking, communicatie en robotexplosies. Perfect voor maximaal 4 spelers en nog zo een. Beste Nintendo Switch-games in de aanbieding tussen €1 en €10..

Elke speler moet een robot naar een kleurgecodeerd doel leiden, maar het pad is bezaaid met valstrikken en dodelijke gevaren. Door de 85% uitverkoop blijft deze Switch-puzzelklassieker voor een belachelijke prijs: hij kost €1,87 in de eShop.

OlliOlli: Switch Stance (in de aanbieding voor minder dan 3 pond)

OlliOlli: Switch Stance verenigt beide spellen van de franchise: OlliOlli en OlliOlli2: Welcome to Olliwood, met meer dan 75 prijzen en nominaties. Een andere van deze beste Nintendo Switch-games in de aanbieding tussen €1 en €10..

Het debuteerde op Switch met een mix van verslavende gameplay, meer dan 120 trucs en grinds in meer dan 50 demonische levels, 250 uitdagingen, Points mode en Daily Grind. De korting van 80% laat het in de eShop op €2,99 staan.

Ageless (aanbieding voor minder dan 4 euro)

Ageless is een schattige platformer met pixelachtige graphics die ons laat kennismaken met Kiara op het moment dat een magische obelisk haar de macht geeft om het tijdperk van fauna en flora te beheersen.

Volg haar terwijl ze zich in een even wonderlijke als pijnlijke wereld begeeft. Manipuleer de leeftijd van de dieren en planten om je heen terwijl je ingewikkelde puzzels doorloopt, allemaal in de aanbieding voor 75% korting voor €3,74 in de eShop.

Yooka-Laylee en het Onmogelijke Hol (aanbieding onder 5 pond)

Yooka-Laylee en het onmogelijke hol is een 2D platformspel Donkey Kong Country stijl, zeer aan te bevelen en zeer moeilijk. A spel door Playtonic Games gevormd door veteranen van Rare en een andere van de Beste Nintendo Switch-games in de aanbieding tussen €1 en €10..

De aartsvijand van zowel Capital B is niets goeds van plan, als ze hun plan om “korfgeest“Om een heel koninkrijk van bijen tot slaaf te maken, moet je het “onmogelijke” hol binnengaan. Kun je het? Dankzij de korting van 85% is de game verkrijgbaar voor €4,49 in de eShop.

Kinderen van Morta (aanbieding voor minder dan 6 euro)

Children of Morta is een roguelike met RPG ondertonen, de Dead Mage spel het was bedoeld voor single player totdat het werd bijgewerkt om online co-op toe te voegen. ziet er goed uit deze. Switch-game in de aanbieding voor minder dan 6 euro?

De Actie-RPG met de Bergsons in de hoofdroleen familie die de corruptie in eigen hand moet nemen. De rest kun je voor een zacht prijsje ontdekken met zijn 75% korting en zijn €5,49 in de eShop.

Narita Boy (aanbieding voor minder dan 7 euro)

Narita Boy is een Spaans spel door Studio Kobaeen 2D metroidvania-achtig actieavontuur dat opvalt door zijn fantastische sci-fi verhaal. Vol met jaren tachtig nostalgie, heeft het een opvallende en vloeiende pixel art met een CRT filter.

Het spel is al jaren in de maak op Kickstarter en is het verhaal van De Schepper, een genie die een console genaamd Narita One en die heeft Narita Boy als zijn paradepaardje. Hij is 75% afgeprijsd en voor €6,24 in de eShop is hij echt de moeite waard.

Lovers in a Dangerous Spacetime (aanbieding voor minder dan 8 euro)

Lovers in a Dangerous Spacetime is een coöperatieve actieshooter waarin je je schip moet uitrusten met allerlei soorten wapens. Het mooiste is dat elk spel anders zal zijn, omdat de levels willekeurig worden gegenereerd.

We zullen een zeer schilderachtig sterrenstelsel verkennen met een zeer belangrijke missie: we moeten de verloren speciale konijntjes redden, de kwaadaardige Anti-Love krachten verslaan en het sterrenstelsel redden. In de eShop te koop voor €7,49 dankzij de 50% korting.

Quest Hunter (te koop voor minder dan 9 euro)

Zoektocht jager is een isometrische actie-RPG waar jouw acties het verhaal bepalen. Vind schatten en geheimen, los puzzels op, rust je personage uit, verbeter vaardigheden en dood vijandelijke bazen.

Welcome to the Dark World, waarin je op de bank kunt spelen, alleen of met vrienden, of online met maximaal vier spelers en bovendien kun je hem met de 70% korting voor €8,99 in de eShop krijgen.

BioShock: The Collection (aanbieding voor minder dan 10 euro)

BioShock: De Collectie is de geremasterde compilatie van de BioShock saga.sommige van de spelletjes van Irrational Games. Drie geweldige shooters in één pakket bestaande uit de eerste BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite en de laatste van deze Switch-games in de aanbieding voor minder dan 10 euro.

Het is de perfecte gelegenheid om een van de meest bekroonde FPS sagennu slechts een paar klikken verwijderd. Door zijn 80% korting en €9,99 eShop prijs is hij voor weinig beschikbaar in dit pakket.

En dat is het voor de recensie van vandaag, tot nu toe is dit een goede potpourri van spellen voor de console die niemand onverschillig zal laten.

Dit zijn de beste Switch games met korting voor wie maar 1, 2, 3, 4… of zelfs 10 euro wil uitgeven. in Nintendo’s digitale winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *