Meer 2D Sonic-spellen op komst, zegt directeur Sonic Frontiers

Meer 2D Sonic-spellen op komst, zegt directeur Sonic Frontiers

Na Sonic Frontiers in PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck de saga van SEGA zal doorgaan, maar zijn directeur zorgt ervoor dat de avonturen 2D De egels zijn hierna nog niet klaar in 3D.

Een paar dagen geleden konden we de financiële resultaten voor het huidige fiscale jaar bij SEGA zien onthuld, iets waarmee de Sonic Frontiers verkoop en Persona 5 Royal.

Maar een paar dagen geleden (en in het Japans) aan de directeur van Sonic Frontiers werd gevraagd naar de terugkeer van bepaalde klassieke spellen uit de Sonic franchise.

Hoi (…) Als kind speelde ik graag Sonic 4 episode 1 en 2. Ik vroeg me af of we ooit nog zulke spellen zullen zien.

Misschien een samenwerking met Dimps? Bedankt. (Sorry voor de automatische vertaling…)” het laatste is geen typfout, het is een deel van het bericht dat vanuit het Engels in het Japans is geschreven.

En de regisseur van het spel dat is uitgebracht op consoles zoals Nintendo Switch en/of PlayStation beantwoordde zijn vraag met volledige oprechtheid.

De schurk van de saga is nu niet de 2D, kalmeer.

Hallo. Bedankt voor de vertaling in het Japans. Dit is een Sonic spel geproduceerd door Dimps. Naast de 3D Sonic games staat er ook een side-scrolling Sonic game op je te wachten.“, is te lezen in de tweet.

De Sonic spelletjes gemaakt door Dimps zijn erg populair, waaronder Sonic Advance, Sonic Unleashed en/of Sonic Generations; evenals het recente Dragon Ball: The Breakers.

Kishimoto zelf legde onlangs uit welke aspecten zullen worden verbeterd in het volgende Sonic-spel dat al in ontwikkeling is, en dat allemaal terwijl Sonic Colors Ultimate als verrassingsrelease op Steam werd uitgebracht en gevierd met verkopen over de hele serie.

Op dit moment is het duidelijk dat Sega een “tweede golf” van inhoud voor Sonic in 2023 voorbereidt, iets dat niet alleen de DLC voor Grenzennaast de recente Kerstmis freebie.

Niet te vergeten het feit dat SEGA werkt aan een nieuw Sonic-spel met multiplayer en Unreal Engine 4, maar niet weet of het gerelateerd is of niet aan de Olympische Spelen.

Het is duidelijk dat Morio Kishimoto wilde de fans geruststellen dat er meer 2D Sonic-spellen komen naast deze laatste in 3D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *