Een onderzoek naar Zelda Tears of The Kingdom zou aspecten van het spel kunnen onthullen die nog niet zijn bevestigd.

Een onderzoek naar Zelda Tears of The Kingdom zou aspecten van het spel kunnen onthullen die nog niet zijn bevestigd.

The Legend of Zelda Tranen van het Koninkrijk is de grote Nintendo Switch release voor dit jaar. Het spel dat de verhaallijn van het veelgeprezen Breath of the Wild is nog maar een paar maanden verwijderd van de release en met de release van een nieuwe trailer gaan de fans uit hun dak.

Zoals we al zeiden, heeft de trailer voor The Legend of Zelda Tears of the Kingdom veel buzz losgemaakt, maar Nintendo is erg voorzichtig geweest met de onthulde informatie.. Er zijn nog veel theorieën over de plot van dit vervolg.

Meer details over The Legend of Zeld Tears of the Kingdom.

Er zijn echter nieuwe hints over het verhaal en de inhoud van het spel naar buiten gekomen dankzij een nieuw onderzoek dat Nintendo deze week lanceerde en verzonden naar verschillende Europese gebruikers (zoals opgemerkt op Reddit).

Om te beginnen vermeldt zij de synopsis van het spel: In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom begin je aan een groots avontuur waarin Link en Zelda het opnemen tegen een gevaarlijke kracht. Hun loyaliteit aan elkaar zal zegevieren in een verhaal dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van het vorige spel. Je zult veel spanning en angst tegenkomen tijdens je zoektocht om het land Hyrule te redden.

Een van de vragen aan Nintendo’s kant is wat zij daarvan vinden… dat dit spel groter is dan Breath of the Wild. Dit komt niet als een verrassing voor fans, aangezien de kaart heel Hyrule en de locaties in de lucht omvat. Het spel van Nintendo Switch zal vol zitten met inhoud.

Wat betreft andere verklaringen van Nintendo… er zijn er twee die mensen aan het praten brachten. Het spel “zal nieuwe manieren van interactie met de wereld bevatten in vergelijking met Breath of the Wild”. het spel “zal het beste verhaal/sfeer hebben van alle spellen in de serie”.

Qua nieuwe functies zijn er verschillende belangrijke opties gegeven, zoals het vechten tegen nieuwe soorten vijanden, het verkennen van nieuwe gebieden zoals eilanden die in de lucht zweven, het bouwen en besturen van nieuwe soorten voertuigen, het zien veranderen van de locaties van Hyrule, en nog veel meer.

Dat laatste kunnen we weliswaar afleiden uit de beelden in de trailers, maar er is nog veel dat vragen oproept. Vooral op narratief niveau. Op het gebied van ander nieuws is opgemerkt dat The Legend of Zelda Amiibo’s unieke paravellen zullen vrijspelen in Tears of the Kingdom als je het op Switch krijgt.

Bron: Nintendo Alles

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *