Download liedjes voor 14 februari

Download liedjes voor 14 februari

Vandaag is het Valentijnsdag, een heel speciale dag voor veel stellen.. De dag van de liefde, maar dat betekent niet dat het een romantische liefde moet zijn. Het is niet nodig om een ​​relatie te hebben om onze liefde voor al die belangrijke mensen te voelen en uit te drukken in ons leven, of het nu familie of vrienden zijn.

Er zijn veel tegenstanders van een dag als vandaag omdat ze een protest leiden tegen buitensporig consumentisme en voor een deel hebben ze gelijk. U hoeft geen cadeau te geven of een uitgebreid plan op te stellen in de puurste eventorganisatorstijl. Het belangrijkste is om tijd door te brengen met onze dierbaren.

Veel experts zeggen dat een relatie (liefdevol of niet) niet wordt versterkt met een geschenk, maar dat samen ervaringen opdoen veel belangrijker is om een ​​stabiele en duurzame basis te leggen. Daarom is het veel interessanter om bijvoorbeeld samen met die persoon je favoriete diner te bereiden. Wat is er leuker dan het te doen met achtergrondmuziek?

Voor liefhebbers

Hier hebben we een selectie van de meest romantische liedjes waarmee je dat tintje kunt geven aan een plan met de liefde van je leven, waarmee je je in de ogen kunt kijken en dansen, waardoor een heel speciale herinnering ontstaat.

Ik zal altijd van je houden, Whitney Houston

We hebben onlangs de verjaardag van zijn geboorte gevierd en zijn familieleden verrasten ons met de release van een nieuw postuum album, maar dit nummer was, is en blijft het meest iconische nummer van “La Voz”.

Zonder jou, Mariah Carey

Deze versie van de zanger is een van de meest opwindende in de muziekgeschiedenis. Praat over hoe ingewikkeld het is om van iemand te houden met wie je niet langer samen kunt zijn. Oké, het is niet erg romantisch, maar wie heeft er niet naar die ene speciale persoon gekeken en nagedacht over hoe hun leven eruit zou zien zonder hen?

Mijn hart gaat door, Celine Dion

Aanvankelijk wilde de artieste haar stem niet op de Titanic-soundtrack zetten, maar het is een van de grote successen in de muziekgeschiedenis geworden, niet alleen vanwege de fans, maar ook omdat ze erin slaagde een Oscar te winnen voor beste originele song en vier onderscheidingen Grammy.

Geen berg is hoog genoeg, Marvin Gaye en Tammi Terrell

“Er is geen berg hoog genoeg, geen dal diep genoeg, geen rivier breed genoeg om te voorkomen dat ik je kan bereiken”, is een van de mooiste liefdesverklaringen ooit gezongen. Er valt niets meer aan toe te voegen.

Ik kan het niet helpen om verliefd te worden, Elvis Presley

Met die stem klonk alles wat ze zong romantisch, maar met dit nummer is het onmogelijk om niet verliefd te worden.

voor alleenstaanden

Maak je geen zorgen, ook jij kunt genieten van een dag als vandaag zonder onder de sociale druk te komen van gedwongen een stabiele partner te hebben. Zelfliefde en plannen maken met jezelf is ook erg belangrijk, daarom willen we je ook een selectie van liedjes aanbieden waarmee je jezelf kunt versterken en nog meer van je kunt houden als dat mogelijk is.

Sterker, Britney Spears

Ongetwijfeld een van de krachtigste nummers op het eerste album van de artiest. The Princess of Pop vertelt hoe ze het leven tegemoet moeten treden na een ietwat stormachtige breuk.

Het is mijn leven, Bon Jovi

Het is allemaal prima om altijd over liefde te schrijven, maar waarom moet het altijd over liefde voor een ander gaan? Bon Jovi slaagde erin een hymne aan de eigenliefde te zingen.

Ik ga een leuke tijd hebben, G Men

Van een bank- en dekenplan tot eropuit trekken om de wereld op te eten. Men is tot alles in staat en vooral om er plezier in te hebben. Het leven gaat tenslotte een beetje om dat, plezier maken.

Alleenstaande dames, Beyonce

Geen wonder dat de muzikale godin singles echt vraagt ​​om een ​​ring om te doen en door het gangpad te lopen, zij en Jay Z vormen het beroemdste en meest geliefde huwelijk in de hele artistieke wereld. Maar we blijven zitten met de uitdrukking “alle alleenstaande vrouwen, steek je hand op” en, we voegen eraan toe, dansen en genieten.

Niet te stoppen, Sia

De titel zegt het al, niet te stoppen. Dit is hoe we ons allemaal zouden moeten voelen en daarom geloven we dat het op deze lijst zou moeten staan ​​voor diegenen die vandaag een boost van vreugde en aanmoediging willen hebben om erop uit te trekken en de wereld te veroveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *