Nintendo eShop bevestigt de totale verkoop van de Professor Layton-saga sinds de eerste release in 2007

Nintendo eShop bevestigt de totale verkoop van de Professor Layton-saga sinds de eerste release in 2007

Vorige week waren we getuige van een nieuwe Nintendo Direct, waarin we grote verrassingen kregen, zoals Metroid Prime Remastered of het nieuwe LEVEL 5-spel DECAPOLICE, samen met de langverwachte terugkeer van Professor Layton. Hier kunt u de beste samenvatting van het evenement lezen.

Het is waar dat we al een aflevering van de saga op Nintendo Switch hadden, met Katrielle (de dochter van de professor) in de hoofdrol, maar de fans waren een beetje teleurgesteld na de uitstekende DS en 3DS spellen..

In 2024 krijgen we de terugkeer van detective Hershel Layton, met een nieuw avontuur exclusief voor de hybride console, waarvan we slechts een korte teaser hebben gezien.

Tot nu toe weten we nog niet veel over Professor Layton and the New World of Steam, dat de gebruikelijke puzzels en verkenning van de franchise naar een volledig 3D-omgeving zal brengen.

Een blik op de Nintendo eShop listing van de titel onthult dat. LEVEL 5 heeft de totale verkoop van de serie bekendgemaakt.waaruit ongetwijfeld de liefde van de spelers voor het spelvoorstel blijkt.

Een verslavende saga, voor elk publiek… en succesvol…

Professor Layton was een van de meest geprezen saga’s van de Nintendo DS-generatie, met een prachtige trilogie die miljoenen spelers over de hele wereld betoverde.

Daarna genoten we van een pre-trilogie die ontstond op de DS en in stijl werd afgesloten op de 3DS.. En dat is zonder de spin-offs voor mobieltjes te vergeten, of het avontuur met zijn dochter Katrielle in de hoofdrol.

In totaal gaat het om 13 wedstrijden (inclusief het nieuwe deel) dat in 2007 begon (een jaar later in het Westen). Hoeveel exemplaren heeft de serie verkocht?

LEVEL 5 beantwoordt de vraag op de Nintendo eShop-pagina van The New World of Steam. In totaal, heeft de Professor Layton saga meer dan 18 miljoen keer verkocht. sinds 2007.

Dat zijn mooie cijfers, aangezien het niet een van Nintendo’s vlaggenschipfranchises is, en het een paar jaar geleden is sinds de laatste grote release (want de Switch-versie is een port van het 3DS-origineel, uitgebracht in 2017).

Ik weet echter zeker dat Professor Layton and the New World of Steam ook op Nintendo Switch goed te verkopen zal zijn. zou het een van de laatste exclusives van de hybride console kunnen zijn, ergens rond 2024..

LEVEL 5 werkt ook aan DECAPOLICE, een open wereld RPG komt naar PlayStation en Nintendo Switch Zal het voldoen aan wat de studio gewend is?

Professor Layton and the New World of Steam ligt de komende jaren in de winkels, vermoedelijk in 2024Welk nieuw avontuur zullen Layton en zijn assistent Luke beleven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *