De Hippogriff geeft de locatie aan in Hogwarts Legacy: kaartoplossing

De Hippogriff geeft de locatie aan in Hogwarts Legacy: kaartoplossing

Andere zoektochten die we in onze spelen gaan tegenkomen om Hogwarts Legacyis de zogenaamde “het nijlpaard toont de plaats”, en wij bieden u nu de oplossing.

We gaan eisen dat je precies naar een bepaalde plek op de kaart in Hogwarts Legacy gaat, en dan een latere puzzel oplost waar veel mensen moeite mee hebben.

Dus we gaan je de exacte locatie geven zodat je toegang krijgt tot de hippogriff quest geeft de locatie in Hogwarts Legacy, en ook de resolutie van de puzzel later dat te maken heeft met een serie vuurpotten.

Hiermee kunnen we het niveau van ons personage blijven verhogen en vooruitgang boeken in het verhaal van Zweinstein Erfenis.

Het nijlpaard geeft de locatie aan in Zweinstein Legacy: oplossing voor de kaart.

Nou, om te beginnen de missie van “de nijlpaard toont de plaats” in Hogwarts Legacy moeten we afreizen naar Poidsear Castle waar je eerst de schatkaart moet vinden, die op een van de tafels ligt.

We moeten nu naar Henrietta’s schuilplaats ten westen van Clagmar Castle.

Daar aangekomen moet je afrekenen met een paar vijanden en nadat je het gebied hebt ontruimd moet je de grot beneden betreden.

Daartoe moet je de deuren openen door het vlammende blokje te koppelen aan het vlammenicoon en hetzelfde met het ijzige blokje. Het komt erop neer dat je een vlammenspreuk uitspreekt als het juiste blokje op het juiste icoontje staat, en dit moet ervoor zorgen dat de deur opengaat.

Aan de andere kant vind je evenveel vijanden en die moet je uitschakelen.

Oplossing van de puzzel

Nou, je moet de vuurpotten doven, of niet, in een bepaalde volgorde. Ga voor het standbeeld staan zoals in de grafische aanwijzing en doof dan de vuurpotten waarover we je gaan vertellen met de spreuk van Glacio.

  • Die voor het standbeeld moet gedoofd worden.
  • Die aan je linkerkant ook.
  • Je moet de volgende die aan is houden.
  • Doof de volgende
  • Houd het volgende aan
  • Doof het volgende
  • Houd de laatste twee op

Als je het goed hebt gedaan, moet een achterwand opengaan om de schatkist te onthullen die we zoeken.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken uit Hogwarts Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Hogwarts Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *