The Legend of Zelda Tears of the Kingdom introduceert een grafische verbetering die niet onopgemerkt is gebleven.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom introduceert een grafische verbetering die niet onopgemerkt is gebleven.

Komt op 12 mei naar Nintendo Switch The Legend of Zelda Tranen van het Koninkrijkhet meest verwachte spel van het jaar voor velen, en een vervolg dat de dure taak heeft een van de grote werken van de moderne gaming te overtreffen: Breath of the Wild.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom arriveert met veel verwachtingen die blijven stijgen dankzij een trailer die ons een flinke hoeveelheid details heeft laten weten. Vandaag zijn we hier echter niet om over inhoud te praten, maar eerder over technische aspecten.

En de nieuwe trailer voor The Legend of Zelda Tears of the Kingdom heeft ons een vergelijking met Breath of the Wild opgeleverd. wat de hype voor dit vervolg nog groter heeft gemaakt. Waarom?

Tranen van de verbeteringen van het Koninkrijk

Verschillende fans hebben op Reddit twee identieke blauwdrukken vergeleken en besproken die verschenen in zowel The Legend of Zelda Tears of the Kingdom als Breath of the Wild en die wijzen op de aanzienlijke verbetering van het vervolg op Nintendo Switch.

Het iconische schot waarin Link zich in de leegte lanceert door te parazeilen, is in het nieuwe spel van de saga opnieuw gemaakt, waardoor een getrouwe grafische vergelijking mogelijk is. Het lijkt erop dat Tears of the Kingdom een betere draw distance en rendering heeft.. U kunt het hier zien:

De waarheid is dat het landschap van Hyrule in de verte veel beter tot zijn recht komt in het vervolg dan in het eerste spel, en een van de problemen van de open wereld van Breath of the Wild was de onmogelijkheid om de kaart goed te detailleren wanneer grote vlaktes zichtbaar waren.

Technisch gezien, dit is aanzienlijk verbeterd met deze nieuwe releasehoewel we dat pas 100% kunnen zien als we het spelen. Het is te verwachten dat Tears of the Kingdom grafisch gezien toevoegingen zal hebben, aangezien Breath of the Wild ook voor de Wii U is bedacht.

Ik kijk er naar uit dat de saga eindelijk weer bij Awitch aankomt. In ander nieuws zullen The Legend of Zelda Amiibo’s unieke paravellen vrijspelen in Tears of the Kingdom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *