Dit is HogWarp, de multiplayer mod voor Hogwarts Legacy voor maximaal 8 spelers en gericht op coop en roleplay.

Dit is HogWarp, de multiplayer mod voor Hogwarts Legacy voor maximaal 8 spelers en gericht op coop en roleplay.

Hogwarts Legacy, het Harry Potter open-wereldspel, dat al nummer 1 is in het Verenigd Koninkrijk en tevens het best verkochte videospel in het magische universum tot nu toe, is sinds vrijdag 10 februari verkrijgbaar.

De realiteit is dat het traject van Hogwarts Legacy is net begonnen, en heeft al een paar records gebroken op Steam en Twitch. Tot overmaat van ramp is het een spel voor één speler.

Wat betekent dit? Nou, Hogwarts Legacy heeft geen multiplayer functie, maar dat heeft niet verhinderd dat het een het vijfde “F2P/online” spel met de meeste gelijktijdige gebruikers op Steam.om het in perspectief te plaatsen.

Nogmaals, de moddergemeenschap is al bezig. Als je het nog weet, het Together Team is erin geslaagd om de essentie van Skyrim en Fallout 4 te vangen met nieuwe multiplayer mods, en nu doen ze hetzelfde met Hogwarts Legacy.

Ja, het Harry Potter spel zal een coöperatieve rollenspel modus hebben dankzij deze mod. Natuurlijk, het enige slechte is dat het exclusief zal zijn voor de PC-versie, dus vergeet het genieten op consoles.

HogWarp, de multiplayer mod voor Hogwarts Legacy

Na hun geweldige werk met RPG’s als Fallout 4 en Skyrim is The Together Team nu van plan een multiplayer mod uit te brengen voor Hogwarts Legacy, waarvan de eerste stappen al zijn gezet.

HogWarpis een multiplayer ervaring gericht op coöperatie en rollenspel (GTA stijl), dat zal spellen met maximaal 8 spelers mogelijk maken in online modus.

Zo kunnen jij en je vrienden samen op avontuur in de erfenis van Zweinstein, of je nu tot hetzelfde huis behoort of niet. Kun je je voorstellen om de meest memorabele scènes uit de Harry Potter boeken en films na te spelen?

Ons doel is om uit te zoeken hoe we de basis kunnen doen, zoals het genereren van personages met spelersuiterlijk, animaties en NPC’s. We gaan zelf geen specifieke multiplayer content maken, we willen een stabiel kader bieden voor mensen om van het standaard spel te genieten en het later misschien zelf uit te breiden.”, zegt bedenker Yamashi.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=JxgPRaF_Xk0(/embed)

Voorlopig is alleen een test build beschikbaar via YouTube, waarin we zien twee spelers in split-screen tijdens het verkennen van het kasteel.

Het Together Team belooft meer nieuws op hun Discord en Patreon kanalen. U kunt het project ook steunen op beide portalen, en voorlopig is er geen release window beschikbaar.

Het goede nieuws is dat de basismod (zonder nieuwe inhoud) kan over een paar maanden klaar zijn. Eerst willen Yamashi en zijn team zich richten op wat Hogwarts Legacy nu heeft, en het dat multiplayer gevoel geven, en dan later op het toevoegen van meer dingen.

Als je de titel speelt, raden we je aan deze gidsen in de gaten te houden: Correcte antwoorden op Sophoronia, Geheime outfits en hoe ze te krijgen, of Hoe deel te nemen aan de House Cup op PS5 en PS4.

Hogwarts Legacy is een van de spellen van het jaar, dat over een paar maanden een multiplayer modus krijgt dankzij deze HogWarp mod. De titel is momenteel beschikbaar op PS5, Xbox X Series X|S en PC.terwijl de andere versies uitkomen in april (PS4/One) en juli (Switch).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *