Bungie geeft voorproefje van grote veranderingen in Destiny 2: Eclipse en toekomstige uitbreidingen om oude MMO-problemen op te lossen

Bungie geeft voorproefje van grote veranderingen in Destiny 2: Eclipse en toekomstige uitbreidingen om oude MMO-problemen op te lossen

Elke game heeft na een paar jaar veranderingen nodig. En terwijl het lijkt alsof Destiny 2 onsterfelijk is, is de waarheid dat spelers tekenen van burn-out vertonen, iets waar Bungie zich terdege van bewust is. Daarom gaat de multiplayer shooter een nieuwe fase tegemoet.

Destiny 2 begint tekenen van vermoeidheid te vertonen, wat volkomen normaal is voor MMO-games. En dan hebben we het niet over nieuwe content, want op 28 februari komt de Eclipse uitbreiding..

Bungie wil enkele belangrijke elementen van Destiny 2 veranderen, te beginnen met de gameplay en het gebruik van vaardigheden, en eindigend met de moeilijkheidsgraad van de AI. Met andere woorden, de studio vindt dat Destiny 2 te simpel is.

Via zijn officiële website, Bungie alle veranderingen en nieuwe functies gedetailleerd die geleidelijk naar Destiny 2 zullen komen.. Als eerste komt de nieuwe uitbreiding, Eclipse, over een paar weken.

Deze veranderingen zullen gevolgen hebben voor toekomstige seizoenen (Seizoen van het Verzet en Seizoen van de Diepte), evenals voor de laatste uitbreiding Licht en Duisternis, Destiny 2: The Final Form, die in 2024 arriveert..

Destiny 2 gaat een nieuw tijdperk tegemoet

We zouden het nieuwe tijdperk van Destiny 2 kunnen definiëren met twee doelen voor ogen: de eerste is het verbeteren van de sociale functie van de multiplayer shooter, en de tweede om de uitdaging te verhogenzodat de spelers hun verbeelding kunnen prikkelen.

Via Bungie’s website heeft Joe Blackburn de belangrijkste punten van Destiny 2 onthuld die een revisie verdienen, waarbij hij uitpakt met enkele van de veranderingen die het spel in de nabije toekomst zal ondergaan.

Dit zijn de aspecten die Bungie een boost wil geven:

 • De verbeelding van de spelers aanspreken
 • Het juiste niveau van uitdaging terugvinden in Destiny.
 • Onze inhoud verrijken
 • Onze poortwachters verbinden

Om te beginnen, Bungie vijandelijke AI verbeteringen introduceren vanaf de Eclipse uitbreiding.die op 28 februari lanceert. Ze willen laten zien hoe gevaarlijk de patrouilles in Neomuna, de stad waar de uitbreiding zich afspeelt, zijn.

Eigenlijk is dit iets wat we ook zullen merken in de Seizoen van Verzet (ook op 28 februari) en de volgende, de Season of the Deep.

De verhoging van de moeilijkheidsgraad zorgt ervoor dat spelers meer met elkaar omgaan, allianties smeden die de Destiny 2-ervaring zullen verrijken. En, in het proces, zullen ze interessante veranderingen kunnen spotten die ze eerder niet opmerkten.

Op puur gameplay gebied zijn dit de meest opvallende veranderingen die in het verschiet liggen:

 • Drempels en drempel energie zullen niet langer een enkele functie hebben.
 • Seizoenskisten zullen worden ontgrendeld met een enkele sleutel, die wordt verdiend op basis van spelersactiviteit in het huidige seizoen.
 • Lagere update frequentie voor seizoensverkopers.
 • Deep vision wapens vallen alleen voor patronen die je nog niet hebt.
 • Vanguard Ops speellijst uitdagender.
 • Nieuwe Crucible modes Countdown, Quick Countdown en Checkmate Control.
 • Meer van schaduwen en verbeterde wapenhandelaar stakingen.
 • Battlefield missies worden geactiveerd voor Nightfall.
 • Nieuwe groepszoektool (LFG).
 • Exotisch harnas terug toegevoegd aan hoofdactiviteit buit groepen.
 • Exotische missies om Presage en andere favorieten terug te krijgen.
 • Willekeurige wapens kunnen worden geüpgraded, evenals ambachtelijke wapens.

Al deze veranderingen zullen Destiny 2 in de komende maanden kanaliseren, met als doel een directe verbinding met de laatste Licht en Duisternis uitbreiding, De Definitieve Vorm.die begin 2024 zal arriveren.

Wat betreft de nieuwe uitbreiding, Destiny 2: Eclipse, is hier een blik op hoe de prachtige collector’s edition eruit ziet.

Destiny 2 is een van de populairste online games, die je kunt spelen op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One en PC.. Er is ook een F2P-versie op Steam en de Epic Games Store, wat een geweldige manier is om het spel gratis te proberen (zij het met afgesneden functies).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *