Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption komen ook naar Switch, aldus Jeff Grubb

Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption komen ook naar Switch, aldus Jeff Grubb

Na Metroid Prime Remastered, Nintendo heeft plannen voor de saga van Samus. Plannen om Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption op Switch uit te brengen, zij het niet op dezelfde manier.

De release van het eerste geremasterde spel was een langdurig gerucht voordat het werd bevestigd tijdens de laatste Nintendo Direct en in fysiek en digitaal formaat naar alle consoles werd gebracht.

Maar ondanks het aankondigen en uitbrengen van het spel uit het niets (en of je het leuk vindt of niet) lijkt het erop dat het bedrijf plannen heeft voor meer soortgelijke releases; maar niet als remastered games.

Tenminste dit is de informatie die hij heeft en commentaar op de bekende journalist Jeff Grubbdie naar Twitter is gegaan om zijn beweringen over het spel te bevestigen.

In juni 2022 lekte Grubb uit dat Nintendo had Metroid Prime Remastered klaar voor release op Switch plus meer.

Deze waren dat hoewel het zou worden uitgebracht als een standalone spel, het bedrijf van plan was om Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption. naar hetzelfde platform en verder.

Deze remastering van Nintendo GameCube en Wii laat je sprakeloos achter.

Destijds zei Grubb dat in tegenstelling tot deze, Metroid Prime 2 en 3 op Switch zouden geen remastered re-releases worden en in plaats daarvan naar de console komen als veel conservatievere updates met bijgewerkte besturing.

Zoals hij in een van zijn laatste tweets lijkt aan te geven, lijkt dat nog steeds het plan voor Nintendo te zijn. In feite heeft hij geciteerd. een van zijn eigen uitspraken becommentarieerd door een Twitter gebruiker met een simpele “correct“.

Natuurlijk – en dat spreekt voor zich – is het raadzaam om te verduidelijken dat deze plannen niet officieel zijn totdat Nintendo ze bevestigt, want lekken, hoe waar de bronnen ook zijn, blijven geruchten.

De Metroid en Samus Aran fans gaan in hun leven een X-File oppakken omdat ze misschien liever een betrouwbare bron geloven dan niets bij de hand te hebben.

Let wel veel meer hadden ze dankbaar kunnen zijn om Metroid Prime Trilogy in zijn geheel te hebben of nog beter kunnen genieten van de release van Metroid Prime 4; wanneer dat ook mag zijn.

Een van de beste Game Cube games arriveert, 20 jaar later, om een van de beste Nintendo Switch games te worden.

Met een briljante visuele remastering job en bomb-proof (power) gameplay, Metroid Prime blijft een meesterwerk“is wat we zeiden in onze Metroid Prime Remastered review.

Is het waar dat Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption ook naar Nintendo Switch komen.?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *