De beste Harry Potter merchandise vind je bij GAME – maak je Hogwarts Legacy ervaring compleet!

De beste Harry Potter merchandise vind je bij GAME – maak je Hogwarts Legacy ervaring compleet!

Het is lang wachten geweest, maar eindelijk kunnen fans van Harry Potter (en liefhebbers van goede open-wereld avonturen) hebben hun handen vol aan Hogwarts Legacyhet ongelooflijke spel gebaseerd op het universum gecreëerd door J. K. Rowlingdie al beschikbaar is op PS5, Xbox Series X/S en PC.

Voor de PS4 en Xbox One versie van Hogwarts Legacy moeten we nog even wachten, namelijk tot de 4 aprilterwijl de gebruikers van Nintendo Switch zal in staat zijn om de toverstok te tekenen op 25 juli.

Echter, houd in gedachten dat, welke console je ook hebt, bij GAME, kun je al Hogwarts Legacy pre-orderen in een spectaculaire GAME editie die een prachtige cadeaufolie en een sappige 40€ korting om de Harry Potter gamestoel tegen de beste prijs.

Natuurlijk verdient een lancering van dit kaliber vergezeld te gaan van de. beste Harry Potter merchandising. En natuurlijk hoef je GAME niet te verlaten om het in handen te krijgen, dus laten we eens kijken naar deze magische producten!

De beste Harry Potter merchandising, alleen bij GAME

Kijk maar eens naar de Harry Potter merchandising sectie bij GAME om te beseffen op welke schaal de boeken van J. K. Rowling en de films in de saga een enorme impact hebben gehad (en nog steeds hebben) op een enorm legioen fans van de saga.

Met honderden producten geïnspireerd door de Zweinstein universumAls we er geen kunnen vinden die niet onze meest magische kant naar boven brengt, is het bijna onmogelijk om er geen te vinden die niet onze meest magische kant naar boven brengt, hoewel het echt verbazingwekkend zou zijn als we er maar één zouden kunnen kiezen.

Natuurlijk zijn Harry Potter figuurtjes een van de hoofdrolspelers in de enorme catalogus van merchandising geïnspireerd op de saga, waarin geen gebrek is aan Funko POP figuren herscheppen personages zoals Hermelien, Dobby of zelfs epische scènes zoals het gevecht tussen Harry en Voldemort.

Binnen de woonaccessoiresof om uw kamer een magisch tintje te geven, vindt u een breed scala aan Harry Potter geïnspireerde kussensevenals diverse kerstversieringen, foto’s of kostbare deurmatten om de ingang van ons huis te versieren.

De Harry Potter geïnspireerde kleding is een must-have voor de garderobe van elke Potter fan. En hier hebben we veel verschillende opties, zoals t-shirts, badjassen, rugzakken, tassen, sjaals, portefeuilles o hangers.

Maar er is meer, veel meer, zoals de kostbare Harry Potter accessoiresinclusief sleutelhangers, paraplu o badges, grappig bordspellen in de saga, Harry Potter schoolbenodigdheden, geschenkdozen

Hoe dan ook, je kunt het beste zelf de geweldige Harry Potter merchandise sectie van GAME verkennen en beslissen welke traktatie je jezelf gaat geven ter gelegenheid van de release van de grote Hogwarts Legacy.

En je weet al dat Hogwarts Legacy kopen bij GAME heeft een aantal voordelen, zoals het feit dat het ledenpunten verzamelt om grote kortingen te krijgen. Wat een geweldige tijd om een Harry Potter fan te zijn, vind je niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *