Oplossingen voor de Fortnite Week 11 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

Oplossingen voor de Fortnite Week 11 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

Nu seizoen 2 nadert, zijn de week 11 missies nu beschikbaar voor Fortnite Chapter 4 van seizoen 1, nu binnen het compendium van uitdagingen die bekend staan als “the stash” en die ons veel ervaring gaan opleveren.

Elk van deze uitdagingen van “de verstoppertje” behorende bij de seizoen 1 van Fortnite Chapter 4 levert ons 16.000 ervaringspunten op en het beste van alles is dat we ze met een gerust hart kunnen doen omdat ze niet verlopen.

We hebben een aantal missies interessante Fortnite “verstoppertje” missies waaronder verstoppen op bepaalde plaatsen, in een struik vallen vanaf een bepaalde hoogte of tegenstanders taggen, naast andere uitdagingen.

We bieden je dus de oplossing voor alle uitdagingen van week 11 van seizoen 1 van Fortnite Hoofdstuk 4 om de hele ervaring weg te nemen.

Oplossingen voor de Fortnite week 11 seizoen 1 Hoofdstuk 4 uitdagingen.

Dat is de quest set voor Fortnite week 11 Fortnite seizoen 1 hoofdstuk 4:

Tag een tegenstander met de flare gun.

Eerst moeten we een flare gun vinden, die willekeurig in het spel te vinden is, hetzij in kisten, supply drops of op de grond.

Wanneer je een vijand in de buurt hebt, vuur je het lichtkogelgeweer in de lucht om de tegenstander te markeren.

Verstop je in een hooiberg, een stapel bladeren en een gigantische sneeuwbal in hetzelfde spel.

We moeten deze drie acties in één spel uitvoeren, en daarvoor moeten we lokaliseren waar zich een hooiberg, een stapel bladeren of een reuzensneeuwbal bevindt.

  • De hooiberg is te vinden in de boerderijgebieden zoals Grandiose Farm.
  • De gigantische sneeuwbal moet je maken door met je verzamelgereedschap op de grond in het sneeuwgebied. Als de sneeuwbal erg groot is kun je in de sneeuwbal komen.
  • En tenslotte de stapel bladeren, die hebben we in het middeleeuwse gedeelte van het eiland.

Het valt in een struik van een hoogte van 3 verdiepingen of meer.

Eerst moeten we de grote struikbom vinden die willekeurig rond de grond ligt, in supply drops of in kisten. Als we hem eenmaal hebben is het de bedoeling dat we een schans bouwen van drie verdiepingen hoog of meer.

We plaatsen deze bush bomb direct in het gebied onder de schans die we net gebouwd hebben. We klimmen de schans op en laten ons vanaf de schans vallen in de struik die we hebben geplaatst.

Breng schade toe aan tegenstanders op 30m of meer afstand met de raketwerper.

We moeten de raketwerper vinden, zoals elk ander willekeurig wapen op het eiland. Als we het hebben, moeten we schieten op een vijand op minstens 30m afstand, we hoeven ze niet recht te raken, alleen maar schade toebrengen.

Open kisten (gefaseerde uitdaging)

We moeten een bepaald aantal kisten openen, afhankelijk van de fase waarin we ons bevinden.

In de eerste fase moeten we 3 kisten openen, in de tweede fase 9, in de derde fase 18 en in de vierde fase 30 kisten.

Een bepaalde afstand afleggen (stage challenge).

We moeten een bepaalde afstand afleggen, afhankelijk van de fase waarin we ons bevinden. In de eerste fase moeten we 2000 afstand afleggen, in de tweede fase 6000, in de derde fase 12.000 en in de vierde fase 20.000.

Krijg EP in schepperservaringen (50.000).

Zoals gebruikelijk moeten we elke week het tabblad ontdekken openen, en van daaruit genieten van de verschillende kaarten van de creatieve modus om die 50.000 ervaringspunten te krijgen.

Hiermee weet je wat je in elk van de uitdagingen moet doen om die 16.000 ervaringspunten te pakken en zo die beloningen te blijven vergaren waar we zo van houden in Fortnite Seizoen 1 Hoofdstuk 4.

Speel je Fortnite? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen op Hobby Consoles: Hoe ontgrendel ik de mid-season stijlen, Oplossingen voor de week 7 uitdagingen, of De miljoen dollar boete die Epic Games om deze reden zal betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *