Eenvoudige truc ontdekt om PS5 DualSense haptische respons te verbeteren

Eenvoudige truc ontdekt om PS5 DualSense haptische respons te verbeteren

Als je een PlayStation 5 Ik weet zeker dat je de controller leuk zult vinden Dualsense. De PS5 controller was een van de meest gepromote elementen van de console door Sony om de “next gen” waarde van de console weer te geven, met nooit eerder vertoonde vibratie (of haptische feedback) effecten.

Sommige games, zoals God of War Ragnarok en vooral Astro’s Playroom, zijn een waar genot met Dualsense: het uitdrukken van verschillende texturen, oppervlakken en acties via haptische feedback of adaptieve triggers dompelt ons nog meer onder in het spel.

Er is echter één instelling die je misschien over het hoofd hebt gezien, en het is een must-have om de beste touch-ervaring te krijgen met de Dualsense controller! Een Reddit-gebruiker deelt zijn ontdekking… want er zijn er vast nog veel meer.

Demp de microfoon van Dualsense voor betere haptische feedback

Standaard staat de microfoon van de Dualsense aan, zonder demping. En door de microfoon uit te zetten, de haptische feedback en de adaptieve triggers op zwak gezet.om het geluid niet te verstoren.

Ja u dempt de microfoonkun je de haptische feedback van de Dualsense maximaal opvoeren, en dat maakt verschil!

Om de microfoon te dempen, kun je dit doen bij het instellingenmenu van de afstandsbediening. De microfoon van de Dualsense is op zich niet erg goed, dus als je met voice chat gaat spelen is het altijd beter om een headset te gebruiken, zonder de haptische respons van de controller te verstoren.

Als je nog verder wilt gaan, Sony heeft net de Dualsense Edge gelanceerd, de ultieme PS5 pro controller, gericht op gamers die hun console tot het uiterste willen bespelen…. want hij kost 240 euro.

Aan de andere kant, een bedrag niet anders dan wat je zou moeten betalen voor de nieuwe, gelimiteerde controller. Dualsense van PS5 Hogwarts Legacy speciale editie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *