Fan gebruikt The Last of Us Part 2 om de beste stoel te vinden voor een Beyoncé concert

Fan gebruikt The Last of Us Part 2 om de beste stoel te vinden voor een Beyoncé concert

The Last of Us Part 2 is een van de meest realistische videogames ooit gemaakt. Weinig studio’s zijn zo perfectionistisch als Naughty Dogdie kosten noch moeite sparen om omgevingen te creëren met aandacht voor detail, adembenemende uitzichten… ook al zijn we er maar vijf minuten.

In The Last of Us Part 2 is er een scène waarin we een overlevingskamp (het Washington Liberation Front in werkelijkheid) bezoeken, gevestigd in een Amerikaans voetbalstadion, omgebouwd tot vluchtelingenkamp en boerderij.

Het is een scène van slechts vijf of tien minuten, en we zijn er alleen in het verleden, er is helemaal geen actie, en we zetten geen voet meer in het stadion.

Maar het laat een enorme indruk achter… zozeer zelfs, dat een fan het spel opnieuw heeft gespeeld om dat deel opnieuw te bekijken met als doel ruimte te zoeken voor een bezoek aan het koninklijk stadion voor een concert door Beyoncé.

“Ik speel The Last of Us 2 opnieuw om mijn plaatsen te vinden voor de renaissance tour.”

Deze grappige TikTok van chalametvinyl is snel viraal gegaan, met bijna 350.000 views (gemiddelde views op zijn kanaal is 2.000).

Het stadion dat in het spel te zien is, SoundView Stadium in Seattle genaamd, is fictief, maar is zwaar geïnspireerd op het stadion Lumen Field van de Seattle Seahawks, zoals GamesRadar uitlegt.

In dat stadion zal een concert geven Beyoncé tijdens haar Renaissance tournee in september, dus deze fan heeft het spel gebruikt om virtueel het stadion te bezoeken en te beslissen of de zichtbaarheid van de stoelen die hij van plan is te kopen hem bevalt.

Dit is niet het enige nieuws in verband met stadions en popzangers. Tijdens de Super Bowl gaf Rihanna een stellair optreden op een podium dat velen vergeleken met een Super Smash Bros. kaart.

Aan de andere kant liet de aflevering van The Last of Us van vorige week op HBO ons achter met een zeer merkwaardige knipoog naar The Last of Us Part 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *