Resident Evil 4 Remake bevestigt meer veranderingen en nieuwe functies: groter startdorp, terugkerende vijanden en meer details

Resident Evil 4 Remake bevestigt meer veranderingen en nieuwe functies: groter startdorp, terugkerende vijanden en meer details

Resident Evil 4 Remake is de update voor Resident Evil 4 voor PS4PS5, PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck. Maar voordat het live gaat, heeft Capcom besloten om bepaalde veranderingen van het spel en andere dingen die overblijven.

GameInformer, die al nieuwe screenshots en gameplay van het spel deelde, evenals enkele van de nieuwe features, is nu terug met een speciale eigen video.

Getiteld “80 snelle vragen over Resident Evil 4 Remake“Ze willen met de gemeenschap delen wat ze van het spel kunnen verwachten – en wat niet, natuurlijk.

Vergeet allereerst niet dat het spel nu beschikbaar is voor pre-order bij GAME met een exclusieve DLC als cadeau, evenals andere details zoals de cabinescène, de nieuwe vijand en waarom Ashley is veranderd.

Hoewel dit alles sommige fans ongerust heeft gemaakt, want twee details van de remake zijn niet helemaal overtuigend.

Maar als we ons op de video concentreren, weten we al een paar dingen die meer dan bevestigd zijn, zoals het feit dat het gevecht met Krauser weer terugkomt.

Hoewel we het daar een tijdje geleden al over hadden, want hoewel het messengevecht aanwezig is, wordt het heel anders dankzij een van de Resident Evil 4 Remake’s nieuwe mechaniek..

De Leeuw die op PS5 en/of Xbox gespeeld moet worden zal ook anders zijn.

Nu weten we dat het eiland 100% bevestigd is, want een insider verzekerde al dat het spel trouw zal zijn aan het origineel en zonder snijden in de inhoud; hoewel Capcom heeft enkele aspecten veranderd.

Tel daarbij op dat Regenerator en Garrador (of Blind Prisoner) ook zonder problemen in het spel komen, iets dat veel Resident Evil 4 fans zullen zeker applaudisseren.

We moeten sommige verliezen betreuren, en hoewel de vijand bekend als de “Hook Man“zat niet in het spel – diende alleen om mechanieken te laten zien – Capcom heeft besloten hem niet te redden.

Het lijkt er wel op dat ze het tragische detail van de remake die het originele spel veranderde hebben teruggedraaid, het lijkt er nu op dat de hond nog zal leven in de bijgewerkte versie..

Een andere nieuwigheid is dat het eerste deel in het dorp veel groter wordt, maar niet tevreden met dat, heeft de studio bevestigd dat we te maken zullen krijgen met veel dorpelingen met kettingzagen.

Daar komt nog bij dat Mike zit ook in Resident Evil 4 Remake.Leon S. Kennedy’s piloot en ondersteuning als zijn metgezel zal te zien zijn in het spel.

De hele video is het bekijken waard en dit was slechts een samenvattend fragment van veel dat Capcom heeft bevestigd via Yasuhiro Ampo (Resident Evil 2 Remake) en Yoshiaki Hirabayashi (Resident Evil 4).

Nu dat in Resident Evil 4 Remake meer veranderingen en nieuwe functies zijn bevestigd. zoals de eerste dorp is groter, sommige terugkerende vijanden. en andere details, ben je nerveus om te spelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *