Op de website Together with Pokémon zijn hints gevonden van wat een van de grootste aankondigingen van Pokémon zou kunnen zijn.

Op de website Together with Pokémon zijn hints gevonden van wat een van de grootste aankondigingen van Pokémon zou kunnen zijn.

Nintendo y Pokémon gaan altijd hand in hand met Game Freak op Switch, maar soms zijn er games door andere studio’s zoals Spike Chunsoft; wat een comeback zou kunnen zijn die ze samen met Pokémon…

Pokémon Day keert dit jaar terug en The Pokémon Company kondigde onlangs de voorbereidingen voor de Pokémon Day 2023 op 27 februari aanstaande.

Nu, misschien is het meer bijzonder dan je denkt en nog meer als we rekening houden met de informatie achtergelaten door gebruiker BrybryPokebip en Pokébip beheerder.

Zoals hij zelf heeft erkend via Twitter: “Nou, de aankondiging van een Pokémon Mega Mystery World op Pokémon Day lijkt vrij zeker.“.

Dit laat de terugkeer van dit Pokémon-spel met de wezens in de hoofdrol meer dan verzekerd, vooral omdat de informatie afkomstig is van de broncode van de website zelf.

Vergeet niet dat dit de tweede terugkeer van de serie zou zijn na Pokémon Mystery World Rescue Team DX, een franchise die meer dan geliefd is bij de fans van de serie.

BrybryPokebip zelf merkt in een andere tweet op: “Het copyright ligt volledig bij Mystery Dungeon.“dus we zijn zeker dat het behoort tot de Pokémon franchise.

Het eerste spel in de serie, Torneko no Daibōken: Fushigi no Dungeon, werd in september 1993 in Japan uitgebracht voor SNES en werd ontwikkeld door Chunsoft.

Het is het enige spel dat in 1993 door Spike of Chunsoft werd uitgebracht.‘ veroordeelde hij via Twitter. Onnodig te zeggen dat deze informatie niet helemaal juist kan zijn totdat het door Nintendo is bevestigd, maar what goes around comes around…

Nu wordt elke 2 augustus nog specialer…

In onze recensie van Pokémon Mysterious World zeiden we dat Pokémon zou terugkeren naar de Nintendo 3DS door Spike Chunsoft (…) klaar om de spelserie terug te brengen naar de waarde van de eerste titels.

Mega Mystery World is een must-have voor elke Pokémon-fan en een aanrader voor nieuwe Pokémon-spelers. Een uitzonderlijke viering van de 20e verjaardag van de serie“.

We weten nog niet of Nintendo de remake van het spel zal aankondigen tijdens Pokémon Daymaar we weten in ieder geval dat er plannen zijn voor 2023 vanwege de copyright datum.

Voorlopig is de Together with Pokémon website gehint op een aanstaande aankondiging..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *