Dragon Ball Z Kakarot – Eerste beelden van DCL 5 van het 23e Martial Arts Tournament onthuld

Dragon Ball Z Kakarot – Eerste beelden van DCL 5 van het 23e Martial Arts Tournament onthuld

Als je een fan bent van Dragon Ball en je bent gepassioneerd over de eerste fase van de serie van Akira Toriyamaje hebt geluk! Voor het geval je het nog niet wist, iets heel speciaals gaat landen in Dragon Ball Z Kakarotde beroemde actie-RPG van CyberConnect2.

Als een paar dagen geleden DLC 4 in de verkoop ging, met in de hoofdrol Bardock en zijn tv-special die iedereen in de jaren 90 versteld deed staan. Bandai Namco zal een stap verder gaan, weet je wat we bedoelen?

Dat klopt, de vijfde DLC voor deze geliefde titel, die een paar weken geleden werd onthuld, maar waar we bijna alles nog niet van wisten. Het enige dat werd bevestigd was dat het de saga van de 23e Martial Arts Tournamentdat wil zeggen, de eerste keer dat we de Goku opgegroeid met vechten tegen Piccolo Jr.de zoon van Piccolo Daimaoh.

Die arc was een revolutie, niet alleen omdat we een imposante Goku begonnen te zien, maar ook omdat het de eerste fase van de serie afsloot, eindigend in aflevering 153 van de anime en de eerste pagina’s van deel 17. Na dat harde gevecht op de tatami, wat we allemaal kennen als Dragon Ball Z!

De waarheid is dat we echt terug moesten naar de oorsprong van de serie, en het redden van de saga van het 23e Martial Arts Tournament is echt een meesterlijke zet, want het is een van de arcs die het minst is aangeraakt in de videogames van de serie. En vandaag hebben we eindelijk de eerste beelden van de DLC!

Wat je hieronder ziet is een afbeelding van de aankomende V-JumpJapans tijdschrift waarin we de eerste glimp van deze saga te zien krijgen. Zoals je kunt zien, hebben ze alles tot in het kleinste detail gerespecteerd, van de aankomst van Goku met de tulband, terwijl er een stortbui valt (net als in de serie), tot de epische gevechten in de tatami met Piccolo Jr. reus. Het is geweldig!

Het lijdt geen twijfel dat fans van Dragon Ball CyberConnect2’s team kan er zeker van zijn dat ze weten hoe ze de juiste toetsen moeten spelen om Dragon Ball Z Kakarot Een van de beste spellen in de geschiedenis van de serie, vind je niet?

We nemen nu afscheid, maar we houden je op de hoogte van elk detail van deze langverwachte en nostalgische DLC.Kai, Kai!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *