Nieuwe update voor Cyberpunk 2077 voegt ondersteuning toe voor DLSS 3 en Nvidia Reflex op PC, en maakt het nog spectaculairder

Nieuwe update voor Cyberpunk 2077 voegt ondersteuning toe voor DLSS 3 en Nvidia Reflex op PC, en maakt het nog spectaculairder

Een van de meest spectaculaire RPG’s van de laatste tijd is nog beter geworden. Ja, Cyberpunk 2077 is nog niet klaar met updates, zeker niet op PC, want CD Projekt wil nog steeds visuele verbeteringen bieden aan zijn rollenspel.

Cyberpunk 2077 heeft de rampzalige release van 2020 allang achter zich gelaten. Het is nu de door de Poolse studio beloofde RPG, dankzij de prestaties die het levert op zowel PC als PS5 en Xbox X Series X|S.

Terwijl we wachten op nieuwe informatie over Orion (codenaam van het vervolg), verrast Cyberpunk 2077 gamers met een nieuwe update op PC.

We kunnen ook Phantom Liberty niet vergeten, de eerste en enige uitbreiding die voor het spel is gepland, die dit jaar 2023 beschikbaar zal zijn op PC en consoles (maar niet op PS4 en Xbox One).

Wat is er nieuw in de update van vandaag? Nou, kijk uit, want degenen met een RTX grafische kaart zullen kunnen genieten van betere graphics dan ooit tevoren in Cyberpunk 2077.

Ondersteuning voor DLSS 3 en Nvidia Reflex

Vanaf vandaag, 31 januari, is nu beschikbaar de nieuwe update voor Cyberpunk 2077 op PC. Alle spelers van de RPG op compatibele apparaten kunnen de nieuwste versie toepassen om te genieten van de beste spelervaring.

CD Projekt kondigt aan dat Cyberpunk 2077 ondersteunt nu DLSS 3 en Nvidia Reflex-technologieën.technologieën, bedoeld om elke druppel prestatie uit PC-spellen te persen.

Dat betekent dat degenen met een Nvidia RTX grafische kaart, of het AMD-equivalent, zullen kunnen genieten van prestaties (en resolutie) van de volgende generatie. in Cyberpunk 2077.

We hebben het in het verleden al eens gehad over Nvidia Reflex, een technologie die debuteerde met de pc-port van God of War. Sindsdien hebben veel andere PC-spellen ondersteuning voor deze technologie toegevoegd.

In het geval van DLSS 3 is het een stap verder in termen van resolutie schalen en AI prestaties.. Nvidia’s eigen technologie komt naar Cyberpunk 2077 om nieuwe technische hoogten te leveren.

Kijk uit, want om de voordelen van DLSS 3 te activeren heb je een GeForce RTX 40 grafische kaart nodig.. Als je de vorige reeks hebt, moet je het doen met DLSS 2.0, die ook niet slecht is.

Het is ook aanbevolen dat uw grafische kaart minimaal 16 GB VRAM en een minimale resolutie van 1440p (of hoger).om deze grafische functies in te schakelen.

Cyberpunk 2077 blijft een must-have game, of het nu op PC, PS5 of Xbox X|S Series is. Aan de andere kant zijn de PS4 en Xbox One versies veel leuker dan ze twee jaar geleden waren, hoewel ze geen updates of de Phantom Liberty DLC meer krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *