Fortnite hoofdstuk 4 krijgt updates met Gohan, Piccolo en Dragon Ball cosmetica, evenals first-person modus en andere upgrades

Fortnite hoofdstuk 4 krijgt updates met Gohan, Piccolo en Dragon Ball cosmetica, evenals first-person modus en andere upgrades

Eindelijk hebben we een nieuwe samenwerking van Fortnite met Dragon Ball Super. Epic liet gistermiddag de bom vallen, en vanaf vanmorgen is update 23.30 beschikbaar voor Epic’s Battle Royale op pc, consoles en mobiel.

Wat is er nieuw in update 23.30? Nou, om te beginnen, de aangekondigde Fortnite x Dragon Ball Super samenwerking, geïnspireerd door de 2022 film Dragon Ball Super: Super Hero door Toei Animation.

In augustus 2022 hadden we een eerste samenwerking met de skins van Goku, Bulma, Vegeta en Beerus. Deze keer krijgen we nog twee geliefde Dragon Ball personages.

Niemand minder dan Piccolo en Gohan, die al sinds het eerste seizoen van Dragon Ball Z dik als dieven zijn, komen naar Fortnite om de wereld te redden. En ze zullen zeker niet alleen zijn…

Om de update van 23.30 uur te onderbouwen, beweert insider Shiina dat. dataminers hebben verwijzingen gevonden naar een first-person modus voor Fortnite.

Alle nieuwe functies van update 23.30 voor Fortnite

Zoals je zou verwachten, belichten we eerst wat er nieuw is in de Fortnite x Dragon Ball Super samenwerking.die gisteren werd onthuld met een teaserafbeelding op Epic Games’ Twitter-account.

Deze keer krijgt Fortnite de Piccolo en Gohan skins, evenals het aanvalsitem. Kamehamehahet mobiliteitsobject Vliegende wolk (Kintoun) en de Dragon Ball Adventure Island.

Weinig commentaar op de huiden van Gohan en Piccolo. Deze cosmetica zijn identiek aan hoe beide personages eruit zien in Dragon Ball Super: Super Hero, de nieuwste film gebaseerd op Akira Toriyama’s werk.

Elk heeft zijn eigen unieke accessoires (hier is meer info). Vanaf 15:00 vandaag kun je de Gohan Beest graffiti krijgen.en op 7 februari is het de beurt aan de Piccolo Orange graffiti.

Zowel de Vliegende Wolk als de Kamehameha zullen in capsules uit de lucht vallen, tijdens Battle Royale wedstrijden/Zero Build Fortnite Chapter 4 seizoen 1.

We kennen allemaal het verwoestende effect van de Kamehameha, die een energiestraal op vijanden afvuurt. Het was een favoriete techniek van Goku (en de Z Warriors), en ook van Cell.

Met de vliegende wolk kunnen we het luchtruim van Fortnite Island kiezen. De frequentie van het verschijnen van deze capsules neemt toe naarmate de speelminuten verstrijken.

Het grote nieuws is dat Dragon Ball Island terug is. Dit nieuwe scenario, ontworpen door Vysena Studios, laat ons een zoektocht ondernemen naar de 7 Drakenballen voor de Drakenbal. locaties zoals Goku’s Huis, Kami’s Paleis, de Hoek van Ziel en Tijd, of de planeet van Beerus..

Om toegang te krijgen tot het Dragon Ball Adventure Island moet je naar het tabblad Discover in het Fortnite-menu gaan, of de volgende code invoeren: 5642-8525-5429.

En niet te vergeten de Tenkaichi Budokai gevechtsarena…waar enkele van de beste PvP gevechten in Fortnite zullen plaatsvinden. Het is ook een leuke knipoog naar de vechtspellen van Dimps en Bandai Namco.

Een andere grote nieuwe functie in de update, niet langer Dragon Ball gerelateerd, is. eerste-persoons modus. Insider Shiina beweert dat dataminers zeer onthullende bestanden hebben gevonden in deze update.

Op deze manier, en zoals u kunt zien op deze tweetFortnite biedt een first-person modus voor wie van FPS-spellen houdt. Het zal exclusief zijn voor Battle Royale.

Wat denk je? Fortnite x Dragon Ball samenwerkingIs het interessanter dan augustus 2022? Al deze nieuwe functies zijn nu beschikbaar voor Fortnite Chapter 4, dat gratis te spelen is op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, Nintendo Switch, pc en mobiel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *