Nieuwe Dead Space Remake Game + verborgen boodschap ontcijferd, hint naar nieuwe Dead Space 2 en 3 locaties

Nieuwe Dead Space Remake Game + verborgen boodschap ontcijferd, hint naar nieuwe Dead Space 2 en 3 locaties

Het lijdt geen twijfel dat Dead Space Remake is nu al een van de spellen van het jaar, en 2023 is nog maar net begonnen. De titel van EA Motive is een voorbeeld van hoe je hulde kunt brengen aan een legendarisch spel en toch net genoeg kunt vernieuwen.

Spelers vermaken zich na bijna 15 jaar prima in USG Ishimura, en sommigen hebben zelfs het verhaal van Dead Space Remake minstens één keer uitgespeeld.

Dit maakt Nieuwe spelmodus + is ontgrendeld.Zul je dapper genoeg zijn om de tragische plot van Isaac Clarke te herhalen?

De New Game + modus biedt een nieuw type ghost necromorph, het geavanceerde level 6 pak en een alternatief einde. ook nieuwe audio- en tekstlogs. om dieper in de Dead Space lore te duiken.

Het punt is dat niet alle records kunnen worden ontcijferd.. In het bijzonder is er één die een cryptische boodschap verbergt en die alleen een grote Dead Space fan heeft weten te ontcijferen…

Zijn er meer Dead Space games onderweg?

Een paar dagen geleden vertelden we u al over een soortgelijk geval. In New Game + is het mogelijk om te luisteren naar het gesprek van twee NPC’s die praten over Titan Station, de setting van Dead Space 2.

Er zijn nog veel meer voorbeelden, de meeste verborgen in New Game +. Wij herinneren u eraan dat om toegang te krijgen tot deze spelmodus is het verplicht om Dead Space Remake minstens één keer uit te spelen..

In dit geval brengen we u een andere tekstplaat, maar met een speciaal kenmerk: is onleesbaar. Dat wil zeggen, als we het eenmaal hebben, is het niet mogelijk om te lezen wat er staat.

De tekst is onleesbaartenzij we ons wenden tot de trouwe Dead Space fan gemeenschap. Gamer GingyYouTube deelde in deze Reddit post wat deze verborgen boodschap zegt.

Ze lopen in het wit onaangetast door rood, ze bevelen de levenden, herderen de doden. De aanraking van een vinger… We zijn bevroren. Zij zijn het antwoord, zij zijn de wil. Achter de sterren wachten de broeders op Oracles, bevrijd ons van het lot van de mensheid.”.

In eerste instantie lijkt het misschien een betekenisloze tekst, want er is niets in Dead Space Remake dat dit stukje tekst kan verklaren. Wat duidelijk is, is dat EA Motive wilde niet dat het makkelijk te lezen was.

Dead Space fans hebben hier twee theorieën over. Sommigen geloven dat verwijst naar de DLC die Dead Space 2 had, genaamd Severed.die ook gerelateerd is aan sommige strips uit de serie.

Anderen daarentegen beweren dat het te maken heeft met Tau Volantis, de ijzige planeet die we bezoeken in Dead Space 3.. Dus misschien bereidt EA Motive remakes voor van beide spellen in de serie.

Voorlopig is er geen nieuws meer over. Misschien is deze verborgen boodschap gewoon een knipoog naar de lore in Dead Space Remake. Of, wie weet, misschien denkt EA Motive al aan nieuwe remakes of zelfs een Dead Space 4.

Dead Space Remake is vanaf 27 januari verkrijgbaar bij PS5, Xbox X-serie X|S en PCWist je dat John Carpenter van deze remake hield? De regisseur van Halloween en The Thing vindt het een enge en respectvolle remake van de titel uit 2008.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *