Oplossingen voor de Fortnite Week 9 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

Oplossingen voor de Fortnite Week 9 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

We hebben een nieuw compendium van quests beschikbaar voor Fortnite Hoofdstuk 4 van seizoen 1, specifiek nu in week 9, met betrekking tot de “ridders van het rijk” met een reeks uitdagingen die je zeker wilt overwinnen.

Het is de bedoeling dat we erin slagen al deze uitdagingen, die ons elk 16.000 ervaringspunten opleveren, te overwinnen, zodat we in de strijdpas van dit seizoen verder kunnen gaan. seizoen 1 van Fortnite hoofdstuk 4.

Dit zijn enkele van de missies hoogtepunten van deze week 9 van Fortnite seizoen 1 hoofdstuk 4 waarin we kisten moeten zoeken met onder andere een scouting falcon, guardian shields moeten inzetten of oath chests moeten zoeken.

Dus bieden wij u de oplossing voor alle uitdagingen van week 9 van dit seizoen 1 van Fortnite Hoofdstuk 4 zodat je er niets van mist.

Oplossingen voor de Fortnite week 9 seizoen 1 hoofdstuk 4 uitdagingen.

Dit zijn alle quests voor Fortnite week 9 hoofdstuk 4 van dit seizoen 1:

Zoek Eed Kisten (5).

Oath Chests werden toegevoegd in seizoen 1, en we hebben ze verspreid over veel plaatsen op de kaart. In deze uitdaging moeten we vijf Oath Chests zoeken, en je vindt er een heleboel in het westen of zuidoosten van de kaart, meer bepaald in de oranje biome.

Activeer de bewakingsschilden (5).

Zet vijf guardian shields in, een item dat willekeurig kan worden gevonden in spellen, op de grond, in eedkisten of in normale kisten.

Breng schade toe aan spelers met een Excaliber Rifle (1000).

Om de uitdaging te halen moeten we de verschillende tegenstanders schade toebrengen met een Excaliber geweer, namelijk 1000 punten schade.

Je vindt dit wapen willekeurig op de kaart, op de grond, in de normale kisten of in de eedkisten.

Zoek kisten met een verkenningsvalk in hetzelfde spel (5).

Je moet in hetzelfde spel vijf kisten doorzoeken met een verkenningsvalk. Je vindt de verkenningsvalk willekeurig in de spellen, in de kisten of op de grond.

Verzamel voorwerpen van de Orde van de Eed (gefaseerde uitdaging).

Dit is een gefaseerde uitdaging, en we moeten voorwerpen van de Orde van de Eed verzamelen, zoals het Excaliber Geweer, Guardian’s Shield, Scout Hawk, Shock Hammer, of het geweer dat de Eeuwige Paladijn laat vallen.

In de eerste fase moeten wij 3 eedpunten verzamelen, in de tweede fase 9 eedpunten, in de derde fase 18 eedpunten en in de laatste en vierde fase 30 eedpunten.

Neem schoten naar het hoofd (gefaseerde uitdaging).

In principe moeten we tegenstanders in het hoofd schieten, in een gefaseerde uitdaging die je in de loop van het spel zeker op natuurlijke wijze zult overwinnen.

In de eerste fase moet je 5 headshots maken, in de tweede fase 15 headshots, in de derde fase 30 headshots en in de vierde en laatste fase 50 headshots om de uitdaging te overwinnen.

Verzamel Dragon Balls op Dragon Ball Adventure Island (4)

Om deze uitdaging te halen, moet je de kaart 5642-8525-5429 openen via de ontdekkingstab. Eenmaal in deze kaart, moet je vier drakenballen verkrijgen door een reeks opdrachten uit te voeren.

Krijg schepperservaringen (50.000)

Zoals gewoonlijk kun je via de ontdekkingstab genieten van de kaarten in de creatieve modus totdat je 50.000 ervaringspunten hebt.

Elk van de bovenstaande uitdagingen geeft ons 16.000 ervaringspunten, dus je zult ze willen verslaan om alle beloningen in dit Fortnite Seizoen 1 Hoofdstuk 4 te blijven verzamelen.

Speel je meestal Fortnite? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen op Hobby Consoles: Hoe ontgrendel je de mid-season stijlen, Oplossingen voor de week 7 uitdagingen, of De miljoen dollar boete die Epic Games om deze reden zal betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *