Nieuw lek suggereert dat Rockstar GTA 6 oppoetst, en de release is misschien niet zo ver weg als het lijkt

Nieuw lek suggereert dat Rockstar GTA 6 oppoetst, en de release is misschien niet zo ver weg als het lijkt

Wanneer wordt GTA 6 officieel aangekondigd? Het is de eeuwige vraag die elke gamer zich stelt, vooral na de enorme 90 screenshots en video’s die we vorig jaar zagen. Sindsdien heeft Rockstar elke poging om nieuwe details te lekken begraven.

Destijds het was een interne build van GTA 6wat aangeeft dat het spel zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt. Het is echter een feit dat dit bouwwerk van enkele jaren geleden dateert.

Met andere woorden, zou de huidige staat van GTA VI veel geavanceerder zijn. dan wat we een paar maanden geleden zagen. Dat zeggen topinsiders van Rockstar (zoals Tez2) op sociale media.

De mogelijkheid van een GTA 6 release voor deze 2023 is praktisch uitgesloten. Echter, geven verschillende bronnen aan dat het al in 2024 zou kunnen gebeuren.met een aankondiging over een paar maanden.

De informatie komt van de rekening GTA 6 NIEUWS & LEAKS 2.0die elke dag nieuwe gelekte details geeft van Rockstar’s langverwachte spel. Is het waar?

GTA 6 zou dichterbij kunnen zijn dan we denken

Meer dan 90 beelden en video’s van GTA 6 zijn in 2022 uitgelekt, wat overeenkomt met een interne build van het spel. Rockstar bevestigde dat dit echte screenshots waren van de ontwikkeling.en kort daarna werd de arrestatie bevestigd van de 16-jarige hacker die de doos van Pandora blootlegde.

Een GTA VI leaks and rumours account wijst er echter op dat deze interne build enkele jaren oud is. Dit wijst erop dat de huidige stand van de ontwikkeling veel verder gevorderd is.

In een van deze lekken noemt dit account insider Tez2, die de termen “beta”, “bankrelease” en “debug” in de bestanden markeert. gelekte bestanden van GTA VI… en nieuwe screenshots die opduiken op verschillende Chinese accounts.

Tez2 beweert dat deze nieuwe lekken (die we hier niet laten zien) inderdaad overeenkomen met een beta of zelfs een afgewerkte versie van GTA 6.hoewel met nuances.

Met andere woorden, dat Rockstar zou momenteel het spel kunnen polijsten en de puntjes op de i zetten. naar GTA VI, alvorens de titel officieel te maken met de eerste trailer en details.

Een nieuw gerucht plaatst dat tussen de aankondiging en release van GTA 6 zal het niet al te lang duren, daarom heeft Rockstar nog geen eerste trailer van het spel vrijgegeven. Rockstar wil zoeken naar een ”verrassings” release die iedereen sprakeloos zal laten.

Natuurlijk wordt verwacht dat dit optimaliseren en polijsten van GTA VI nog lang doorgaat. Het is een enorm spel met tonnen inhoud, en Rockstar wil dat het het meeste haalt uit de PS5 en Xbox X Series X|S hardware, evenals uit de PC.

GTA 6 is een van de meest geanticipeerde spellen aller tijden, die vermoedelijk zal uitkomen in PS5, Xbox X-serie X|S en PC. Momenteel is er geen officieel nieuws, maar naarmate de maanden verstrijken krijgen we misschien wat meer licht op de zaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *