Pre-order Resident Evil 4 Remake bij GAME en krijg deze exclusieve DLC gratis!

Pre-order Resident Evil 4 Remake bij GAME en krijg deze exclusieve DLC gratis!

Resident Evil 4 Remake is een van de grootste releases van 2023. Naar de terugkeer van Leon S.Kennedy wordt door veel fans reikhalzend uitgekeken en als ook jij staat te popelen om van deze iconische remake te genieten, mag je dit niet missen.

Resident Evil 4 Remake lanceert op 24 maart, maar je kunt je optimaal voorbereiden door de game te pre-orderen bij GAME-winkels en GAME.es. De titel wordt geleverd met extra materiaal dat u helpt er het meeste uit te halen.

Of het nu voor PS5, PS4 of Xbox Series X is, de pre-order van Resident Evil 4 Remake bij GAME komt met exclusieve bonus content DLC. inclusief de gouden aktetas en de speciale “Pistol Ammo” hanger.

Resident Evil 4 Remake zet Capcom’s hedendaagse adaptatie van de serie voort en laat ons het komen en gaan van Leon in Spanje beleven terwijl hij het opneemt tegen zombies van alle soorten.

Het spel is opnieuw ontworpen met de trouwste fans in gedachten, dus het zal het originele materiaal respecteren, hoewel het interessante nieuwe functies zal toevoegen die verder gaan dan de technische aspecten, een onderdeel waarin het zich ook krachtig zal onderscheiden.

Dus nu je het weet, aarzel niet om je handen te leggen op Resident Evil 4 Remake voor PS5, PS4 of Xbox Series X door het spel te pre-orderen. bij GAME winkels en GAME.co.uk om exclusieve gratis DLC met unieke content te ontvangen – te koop op 24 maart!

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *