Ontdek de anime-horror van Junji Ito Maniac in de Creative Mode van Fortnite

Ontdek de anime-horror van Junji Ito Maniac in de Creative Mode van Fortnite

Wat als we Fortnite’s Battle Royale aanpak mengen met Japanse horror? Het zou zeker een explosief resultaat zijn… en het klinkt goed, niet? Nou, let op, want een nieuwe samenwerking komt naar de Epic Games game na de crossover met Dragon Ball Super.

Het is niet echt een officiële samenwerking in gameplay. Op 19 januari ging de anime-antime Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre in première op Netflix. Fortnite in de vorm van een nieuwe kaart.

De studie Buurman Metaverse Studios heeft een nieuwe kaart ontwikkeld voor de creatieve modus van Fortnite, die de première van Junji Ito Maniac op Netflix moet promoten.

Alle Fortnite-spelers (op pc, consoles of mobiel) hebben toegang tot deze kaart. via de bijbehorende code.

Wat kunnen we verwachten van de Junji Ito Maniac kaart voor Fortnite? Veel horror, bizarre elementen en het gevoel van angst dat Shinobu Tagashira’s tv-serie kenmerkt.

Junji Ito Maniac x Fortnite

Van Neighbor Metaverse Studios bieden ze een complete virtuele tour door de meest angstaanjagende scenario’s van Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabredoor de creatieve modus van Fortnite.

In plaats van een kaart is het een klein eiland met als thema de Netflix-serie. vijf kleine etappes gebaseerd op Junji Ito Maniac.

Door het invoeren van de code 9800-8851-4190 in Fortnite worden spelers getransporteerd naar de meest iconische maps uit de horror anthologie serie, en zullen ze zich moeten behelpen om te overleven.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=4MR8cDkbgb0(/embed)

Deze scenario’s voor Fortnite zijn gebaseerd op verhalen Hangende Ballonnen, Tomie’s Fotografie, Tombstone Stad, Hoofdloze Sculptuur en Soichi’s Schoothond.die ook allemaal beschikbaar zijn in de horrorserie zelf.

Van spookhuizen tot ondergelopen scholen, de Junji Ito Maniac x Fortnite samenwerking is een heel andere manier om Epic Games’ Battle Royale te ervaren.

Buiten deze angstaanjagende nieuwe toevoeging aan Fortnite, herinneren wij u eraan dat. een first-person modus komt binnenkort Kun je je de terreur van Junji Ito Manic voorstellen in deze FPS modus?

Fortnite is gratis beschikbaar op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten. Duik jij in de terreur van Junji Ito Maniac? Daar zijn we zeker van, maar pas op dat je niet teruggaat…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *