Nieuwe gameplay van 8 minuten van Atomic Heart, boordevol atoomactie, in aanloop naar de lancering op 21 februari

Nieuwe gameplay van 8 minuten van Atomic Heart, boordevol atoomactie, in aanloop naar de lancering op 21 februari

Februari is al begonnen, wat betekent dat er een handvol grote games naar onze pc’s en consoles komen. Na Forspoken, Fire Emblem Engage, Hi-Fi Rush en Dead Space Remake is het nu tijd om het stokje door te geven aan Hogwarts Legacy, ofwel Atomic Heartonder andere.

Atomic Heart, een ontwikkeling van Mundfish, werd vanaf het begin “de Russische BioShock” genoemd, maar in werkelijkheid is het veel meer. We beloven na de eerste uren in onze indrukken.

Atomic Heart is weer zo’n dystopie die we graag spelen. Stel je voor wat er gebeurd zou zijn als de Sovjet-Unie de grootmacht van de wereld was geworden, na het verslaan van de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog.

Maar op een mooie dag breekt de automatenmaatschappij van de USSR af, en miljoenen machines komen in opstand tegen de mens. Alleen jij, een KGB agent, kan de rebellie stoppen..

In Atomic Heart heb je niet alleen vuurwapens, maar ook vreemde zintuiglijke krachten die doen denken aan de plasmiden van BioShock. Ben je klaar voor deze gekke utopie?

8 minuten gameplay van Atomic Heart

Atomic Heart is al goud, en in feite zijn de makers (de Mundfish studio) alles al aan het voorbereiden voor de release. Het zal worden vrijgegeven volgende 21 februari op PlayStation, Xbox en PC.

Kijk uit, want Atomic Heart zal bij de lancering beschikbaar zijn op Xbox Game Passzodat u het vanaf de eerste dag zonder extra kosten kunt uitproberen.

Mundfish heeft een uitgebreide gameplay van 8 minuten gedeeld, die ons niet alleen onderdompelt in de context van Atomic Heart, maar ook de gameplay-mechanieken en de open-ended ontwikkeling van bepaalde gebieden laat zien.

Terwijl Atomic Heart geen open wereld spel is, kunnen we bepaalde delen vrij verkennenzoals al het geval was in BioShock. Nee, het is geen simpele Russische BioShock, hoewel het waar is dat het verschillende referenties van Ken Levine en het spel van 2K Games overneemt.

Het leuke van Atomic Heart is dat er veel momenten zullen zijn waarop we kunnen kiezen… tussen meer rechttoe rechtaan gameplay (je een weg naar voren schieten), of stealth gameplay.als een doorgewinterde KGB agent.

Afgezien van het spel zelf hebben sommige spelers kritiek op Atomic Heart omdat het informatie zou ”verzamelen” voor de Russische regering. Daar is geen bevestiging van.

Atomic Heart is een van de meest veelbelovende games van 2023, die op 21 februari klaar is. Je zult het kunnen spelen op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC en Game Pass.dus maak je wapens klaar voor de machine rebellie in de USSR.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *