Redfall vereist dat je online bent, zelfs als je solo speelt.

Redfall vereist dat je online bent, zelfs als je solo speelt.

Redfall komt binnenkort naar de Xbox X Series X|S en PC (ook Game Pass) met de nieuwe shooter van Arkane Studiosbekend als de makers van Dishonored en Deathloop. 2 mei is de grote dag voor deze titel waarvan we langzaam steeds meer details te weten komen.

Na getoond te zijn op het laatste Xbox evenement, Redfall blijft nieuws achterlaten dat cruciaal is bij de beslissing om het een kans te geven. Deze keer zijn we niet geïnformeerd over gameplay details, maar over of we online moeten zijn om te spelen.

Voor de meer onwetende, het bijzondere van deze vampirische shooter is dat het zwaar leunt op online functionaliteiten.want de co-op modus is een van de belangrijkste punten. Arkane heeft veel moeite gedaan om Redfall samen speelbaar te maken.

Voorwaarden voor het spelen van Redfall

Veel spelers hebben zich dan ook afgevraagd of je een internetverbinding nodig hebt om Redfall solo te spelen. Bethesda zelf heeft op deze vraag gereageerd in een officiële blogpost.

Inderdaad, Redfall vereist dat je online bent om te spelenof multiplayer (uiteraard) of single-player modus. Een aanhoudende online verbinding is vereist voor single-player en co-op, legt het bedrijf uit.

Behalve dit, om Redfall te spelen heb je een Bethesda account nodig. Het besluit is voor sommige gamers als een verrassing gekomen, want ondanks het feit dat DRM, dat vereist dat men online is, wordt gebruikt als een antipiraterijmethode, vereisen veel single-player games geen verbinding.

Dus weet je, als je Redfall wilt spelen heb je een constante verbinding nodig, zelfs als je alleen naar het eiland gaat. Vrees niet, want Arkane Studios heeft al aangegeven dat het spel een vergelijkbare ervaring biedt, of het nu vergezeld of solo is.

Weet dat Redfall verwijst naar een stad op een eiland in Massachusetts en nu al de grootste open wereld is die Arkane ooit heeft gemaakt. Onze missie is het uitroeien van het ongedierte dat de stad heeft overgenomen. vampieren in hun geheel. Redfall wacht op je bij Xbox Series X|S, PC y Game Pass op 2 mei.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *