We hebben een nieuwe koning van Twitch en het is niet Ibai, Auroplay of TheGrefg.

We hebben een nieuwe koning van Twitch en het is niet Ibai, Auroplay of TheGrefg.

Tijden veranderen, en logischerwijs heeft technologie invloed op alle gebieden van ons dagelijks leven. Het is iets intrinsieks aan communicatie, dat steeds meer neigt naar sociale netwerken, digitale media en nieuwe informatiekanalen, zoals Ibai, Auronplay en andere Twitch-streamers.

Maar dat is niet alles. Ibai of TheGrefg heeft aangetoond dat Twitch ook een optimaal medium kan zijn voor het uitzenden van evenementen, programma’s of reality shows, naast traditionele media zoals radio of televisie.

De eerste maand van 2023 is al voorbij. We kunnen de controverse achter ESLAND awards, de grote verrassing die Auronplay voorbereidt voor 10 februari.…of de opkomst van de Koningsliga.

De King’s League is een 7-a-side voetbaltoernooi met nieuwe regels buiten het traditionele voetbal, waarbij verschillende clubs onder leiding van streamers en grote namen in het spel tegen elkaar uitkomen.

Dus, Ibai Llanos, Gerard Piqué, TheGrefg, Dj Mario, Iker Casillas en Kun Agüero… bieden een geweldige show die elk weekend gratis te volgen is op Twitch.

Een nieuwe koning arriveert op Twitch

Het TVTOP-portaal heeft gedeeld de bijgewerkte kijkcijfers voor januari 2023 in Spanje.waaronder verschillende sociale netwerken en platforms zoals Twitch, YouTube, TikTok, Instagram en Twitter.

Je zou verwachten dat Ibai, Auronplay of TheGrefg in de top 10 zouden staan. En, ja, het is waar dat de belangrijkste Spaanse streamers bovenaan de ranglijst staan… maar… geen van hen is in pole position.

Dus wie heeft de eer om de ratings te leiden in januari 2023? Niemand anders dan de King’s Leaguehet toernooi georganiseerd door Ibai, Piqué en TheGrefg en gestreamd op Twitch.

Noch Ibai, noch Auronplay, noch TheGrefg kunnen wedijveren met de kijkcijfers van de King’s League, die de grote referentie in de streaming scene is gebleken. En het is nog maar net begonnen…

We hebben het over een gemiddelde van 253.700 kijkers in een totaal van 11 uitzendingen. gedurende de maand januari. Dit zijn huiveringwekkende cijfers die aantonen hoe furieus het voetbalaanbod in de King’s League is.

Op de tweede plaats staat TheGrefg, met gemiddeld 117.600 kijkers in totaal 27 uitzendingen.. Daarachter staat Auronplay, met gemiddeld 93.700 kijkers in 26 uitzendingen.

Te vinden Ibai moeten we naar de vijfde plaats. De populaire Baskische streamer heeft de volgende resultaten behaald 70.600 kijkers in 33 uitzendingenachter het King’s League TikTok account.

Hieronder delen wij met u de top 10 van publiek in Spanje in de loop van januari 2023:

  1. King’s League (Twitch)
  2. TheGrefg (Twitch)
  3. Auronplay (Twitch)
  4. King’s League (TikTok)
  5. Ibai (Twitch)
  6. IlloJuan (Twitch)
  7. DjMaRiiO (YouTube)
  8. Rubius (Twitch)
  9. Yosoyplex (YouTube)
  10. ElXokas (Twitch)

Deze gegevens zijn veel meer dan alleen maar cijfers. Zij tonen aan dat de opwaartse trend van de Koningsliga versterkt wat de Soiree van het Jaar of de Wereldbeker Ballon in het verleden hebben bereikt… naast die het duo van Ibai en Piqué bevestigt. als grote referenties op Twitch.

Wie wordt de koning van februari 2023 op Twitch? We verwachten dat de King’s League grote cijfers zal herhalen, hoewel we moeten zien wat we zien in de Ibai, Auronplay o DeGrefg aanbod in de komende weken voor de veroordeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *