Hogwarts Legacy laat ons dromen van magie met launch trailer: 10 februari op PS5, Xbox Series en PC

Hogwarts Legacy laat ons dromen van magie met launch trailer: 10 februari op PS5, Xbox Series en PC

Weinig spellen wekken zoveel verwachtingen als Hogwarts Legacy. Het idee van een open-wereld Harry Potter-spel was al verleidelijk genoeg, maar het werk van Avalanche Software heeft onze hype-meter zeker een paar inkepingen hoger gezet.

Over een paar dagen Hogwarts Legacy op PS5, Xbox Series X|S en PC. Met andere woorden, de technisch meest indrukwekkende versies die beloven de next-gen op zijn kop te zetten.

We hebben in onze impressies al bevestigd dat de hype voor Hogwarts Legacy volledig terecht is, maar we denken dat de uiteindelijke versie ons nog meer zal verrassen. En dat is omdat moeten we nog zien wat de jongens van Avalanche doen met de Switch versie..

Hogwarts Legacy heeft geen Harry Potter en zijn vriendenmaar dat hoeft niet. Zijn universum van magie zal laten zien hoe de School voor Hekserij en Tovenarij was vele jaren voor De Tovenaar Die Overleefde.

Nu de release voor de deur staat, heeft Warner Bros Games de Hogwarts Legacy launch trailer gedeeld, die je hierboven kunt bekijken.

De magie is hier

Het was lang wachten, maar Hogwarts Legacy is eindelijk om de hoek. Avalanche Software’s titel zal aanstaande vrijdag 10 februari klaar zijn voor releasewanneer het uitkomt op PC en next-gen consoles.

Je weet al dat de PS4 en Xbox One versies iets langer op zich laten wachten, omdat Warner de best mogelijke ervaring wil bieden. Het zal op 4 april zijn wanneer ze beschikbaar zullen zijn.

Wat Switch betreft, herinneren we ons dat dit een native (en niet cloud) versie is, wat nog meer verwachtingen wekt als je weet wat – zullen ze in staat zijn om de grootsheid van Hogwarts Legacy samen te brengen op een hybride cartridge? We zien het op 25 juli.

Ondertussen kunnen we genieten van de trailer voor Hogwarts Legacydie, met zijn lengte van meer dan 2 minuten, ons verbijsterd achterlaat bij zulke magische scènes.

Quidditch of zelfs de gevreesde Lord Voldemort komen er dan wel niet in voor, maar de titel van Avalanche brengt het volgende samen de basis ingrediënten van de saga gecreëerd door J.K. Rowling.: toverlessen, toverstokduels, onvergeeflijke vloeken, fantastische wezens…

Zodra je aan je avontuur op Zweinstein begint en de Sorteerhoed je een huis toewijst (dat kun je daarna natuurlijk niet meer veranderen), wachten je honderden opdrachten en een goed doordachte fantasievolle verhaallijn.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari beschikbaar zijn op PS5, Xbox X|S Series en PC.. Voor de PS4 en Xbox One versies moeten we wachten tot 4 april… terwijl op Switch de magie zal debuteren op 25 juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *