Gigi Becali gelooft dat de rivalen van FCSB alleen hun krachten zullen bundelen om te voorkomen dat de rood-blauwe ploeg de Super League-titel wint: ‘Alles is voor mij uitgespeeld’

Gigi Becali gelooft dat de rivalen van FCSB alleen hun krachten zullen bundelen om te voorkomen dat de rood-blauwe ploeg de Super League-titel wint: ‘Alles is voor mij uitgespeeld’

FCSB financier Gigi Becali heeft gesproken over de titelstrijd in de Superliga en gelooft dat er achterkamertjes gespeeld zullen worden in de play-offs.

De vice-kampioen is er zeker van dat de rivalen hun krachten zullen bundelen om te voorkomen dat FCSB de titel wint.

FCSB heeft de Superliga titel al acht jaar niet meer gewonnen.

Gigi Becali gelooft dat de rivalen van FCSB alleen maar hun krachten zullen bundelen om te voorkomen dat de rood-blauwe ploeg de Superliga-titel wint.

Dit jaar heeft FCSB drie keer gewonnen en één keer verloren, resultaten die Becali’s team tot op vijf punten van leiders Farul Constanta hebben gebracht.

“Wat voor ons heel belangrijk is, is om het reguliere seizoen op de eerste of tweede plaats te eindigen. Waarom? Zodat we op onszelf kunnen vertrouwen. Anders is het moeilijk. Je hebt niemand geallieerd. Ik bedoel, iedereen is tegen je. Als je in de laatste ronde niet speelt in een rechtstreekse wedstrijd tegen Farul of CFR Cluj… zullen Rapid, Craiova en CFR nooit bij mij zijn.

Je zult zien wat er gebeurt in de play-offs, vooral in de tweede helft. Het is allemaal aan mij. Gewoon Becali niet zijn. Ze hebben geen zaken met FCSB, alleen met Becali. Ik zeg “Becali, niet doen”. Maar God doet het niet op hun manier.

Laten we zeggen dat ik tegen de Lighthouse vecht. En Farul zou in de laatste ronde tegen CFR Cluj spelen. Wat zou CFR doen? Het zal zeggen “Wacht, meneer, we waren een beetje moe”. En Gică zal winnen, 100%. Is dat niet eerder gebeurd? Het is eerder gebeurd. Als God het wil, kunnen ze alles regelen… Heb je het niet gezien? Zelfs mijn petekind vroeg om een dopingcontrole tegen mij. Ik denk dat er nu twee teams aan het voetballen zijn. Ik zei tegen Mititelu dat hij in de play-offs zou zitten. Ik heb de wedstrijd gezien. Het is zelfs beter dan de onze. Het zou eerlijk zijn voor FCU Craiova om in de play-offs te staan. Het team heeft waardevolle spelers, maar ze zijn lusteloos. Maar als ze bloed ruiken, van de play-off, denk je dat ze nog een wedstrijd zullen verliezen?”, zei Gigi Becali.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *