FCSB – Dinamo, op de Arc de Triomphe! Gigi Becali’s team kan niet spelen in Ghencea

FCSB – Dinamo, op de Arc de Triomphe! Gigi Becali’s team kan niet spelen in Ghencea

FCSB heeft aangekondigd dat de derby met Dinamo, op zaterdag, in de 2e ronde van de Superleague, gespeeld zal worden in het Arcul de Triumf Stadion. De ploeg van Gigi Becali heeft geen akkoord bereikt met CSA Steaua om in de Ghencea arena te spelen.

Volgens de CSA is de overeenkomst mislukt omdat FCSB-functionarissen de verzekering tegen vandalisme en de promesse voor de bescherming van de grasmat niet hebben overhandigd.

FCSB zal voor het eerst spelen op de “Arcul de Triumf” in Boekarest.

FCSB – Dinamo, op Arcul de Triumf! Gigi Becali’s ploeg kan niet spelen in Ghencea

Als FCSB toestemming had gekregen om in Ghencea te spelen, zou dat een primeur zijn geweest. Het vice-kampioensteam had de goedkeuring gekregen van de Minister van Nationale Defensie, Angel Tîlvăr, maar de onderhandelingen met het “kamp” van Florin Talpan, CSA’s juridisch adviseur, werden opgeschort.

“Met betrekking tot de onderhandelingen tussen de Steaua Army Sports Club en de vertegenwoordigers van SC Fotbal Club FCSB SA, met het oog op het sluiten van een contract voor het verzorgen van de wedstrijd tussen SC Fotbal Club FCSB SA en FC Dinamo 1948, geven wij de volgende verduidelijkingen: De standpunten die door de leden van het CSA Steaua onderhandelingscomité werden geuit, waren onder alle omstandigheden te goeder trouw en in het belang van het respecteren van het wettelijke kader. Er zijn op geen enkel moment ongerechtvaardigde of onwettige voorwaarden gesteld of eisen gesteld. De onderhandelingen over de ondertekening van het contract voor de terbeschikkingstelling van het stadion van Steaua zijn in een impasse geraakt als gevolg van het feit dat de vertegenwoordigers van de FCSB-club officieel hebben laten weten dat ze niet in staat zijn om de documenten te overleggen die zijn overeengekomen in het onderhandelingsverslag, namelijk de verzekeringspolis tegen vandalisme en de promesse die is ondertekend om de bescherming van de grasmat te garanderen,” luidt het persbericht van CSA Steaua over de derby FCSB – Dinamo.

Hij kwam niet met de verzekering waar de club om had gevraagd. Als dat de voorwaarde was en hij kwam er niet mee, tot ziens en tot ziens. We vroegen om de verzekering. Hij kwam er niet mee, ik weet niet waarom Becali zich zo druk maakt. Als de politie je aanhoudt, moet je ze de RCA geven, je vertelt ze niet dat je een rekening hebt met een miljoen euro – Florin Talpan, CSA Steaua advocaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *