Adrian Mititelu, INCREDIBLE toespraak na de vernederende nederlaag tegen Rapid! “Het was mijn laatste dag in het voetbal”

Adrian Mititelu, INCREDIBLE toespraak na de vernederende nederlaag tegen Rapid! “Het was mijn laatste dag in het voetbal”

Adrian Mititelu, de financier van FCU Craiova, heeft aangekondigd dat hij stopt met voetbal vanwege de laatste resultaten van zijn team.

Rapid Boekarest versloeg FCU Craiova vrijdag met 5-3 in de zevende ronde van de Superliga.

Aurelian Chițu (4, 78), Leo Lacroix (48), Marko Dugandzic (21 – penalty), Cristian Săpunaru (45), Claudiu Petrila (56), Albion Rrahmani (65, 90+1) scoorden voor de gastheren.

Adrian Mititelu, INCREDIBLE toespraak na de vernederende 3-5 nederlaag tegen Rapid! “Het was mijn laatste dag in het voetbal”

Merk op dat Marko Dugandzic een penalty miste in de 41e minuut (schop naast).

Het was de derde thuisnederlaag van het seizoen voor Craiova, na 1-3 tegen FCSB en 3-4 tegen U Cluj.

“Opnieuw hebben we veel doelpunten tegen gekregen. Allereerst feliciteer ik het Rapid-team, ze wonnen op verdienste, ze waren beter dan wij. Ze hebben de overwinning verdiend, los van het feit dat de beoordeling van de beslissingen hen een beetje heeft geholpen. Ik zeg dat de 2-1 een overtreding van Baeten was. Maar we vochten vanavond toch.

De meest lachwekkende stunt is de verdediging, misschien heb ik een fout gemaakt in hun keuze, misschien laat de afwezigheid van Duarte het zien. In zekere zin heeft de Rapid me een groot goed gedaan, ik heb besloten om een beslissing te nemen. Vandaag was mijn laatste dag als verantwoordelijke voor het voetbal, als manager, als beslisser. De tweede tribune vervloekte me samen met de Rapid-tribune.

Ik begrijp ze niet. Het wordt tijd dat ik me terugtrek uit deze business. We moeten de club overdragen aan mensen die het beter weten dan wij. Dus vandaag was de laatste dag dat ik betrokken ben bij het team…

Niet eens bij de eerste 11, maar ik was erg betrokken bij alles wat er in de club gebeurde. Ik heb me er met hart en ziel voor ingezet. Maar nu heb ik mijn plicht gedaan, het is 20 jaar geleden. We dragen de club over aan professionals.

Mijn zoon heeft me overtuigd om deze stap te nemen. Rapid heeft me goed gedaan.

Adrian Mititelu gaat met pensioen, maar verkoopt de club niet

Ik ben oud genoeg, ik blijf gestrest. Ik wist dat we een beetje naakt waren, bij wijze van spreken. Het komt erop neer dat we volgende week een voorzitter aannemen, een coach met al zijn personeel, die iets verdiend heeft in zijn leven, een voorzitter ook, en de club aan hem overdragen.

De aandeelhouders zijn mijn kinderen, de oude club die we in 2011 verloren, zij kwamen met het geld dat deze club overeind hield. Laat het niet zo zijn dat we de club verkopen, nee.

Ik trek me terug uit het management en draag het over aan het nieuwe team. Je zult me niet meer op tv zien. Ik zal een voormalige aandeelhouder en supporter van dit team zijn.

Ik had de beslissing voor volgend jaar gepland, maar het is nu beter. God verhoede dat ik een hartaanval krijg, er waren een paar vervelende momenten tijdens de wedstrijd. We zijn erin geslaagd om te vechten met Șucu, een zeer rijke man, Becali, een zeer rijke man. Als hen was overkomen wat mij is overkomen, waren ze niet naar het voetbal gekomen”, zei Adrian Mititelu in de flash-interviews na de wedstrijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *