Ovidiu Burcă heeft de schuldige gevonden voor de Dinamo-Petrol score! “Denk je dat iemand ons ons geld terug zal geven omdat de grasmat niet goed werd gepresenteerd?”

Ovidiu Burcă heeft de schuldige gevonden voor de Dinamo-Petrol score! “Denk je dat iemand ons ons geld terug zal geven omdat de grasmat niet goed werd gepresenteerd?”

Dinamo speelde thuis met 1-1 gelijk tegen Petrolul Ploiesti in een wedstrijd uit de zevende ronde van de Superleague.

De rood-witten konden niet hun gebruikelijke passenspel spelen en coach Ovidiu Burcă was erg geïrriteerd over de manier waarop de grasmat van het Arcul de Triumf stadion eruit zag.

Na deze gebeurtenis wil Dinamo zo snel mogelijk terugkeren naar de Nationale Arena, cheeft echter binnenkort het nationale team van Roemenië in de voorrondes van Euro 2024.

Voor Ovidiu Burcă was het resultaat van Dinamo-Petrol niet BELANGRIJK! “Denk je dat iemand ons ons geld terug zal geven omdat de grasmat niet goed werd gepresenteerd?”

Dinamo opende de score via de Portugees Goncalo Gregorio (21), na een fout van de Ivoriaanse verdediger Seniko Doua. Petrol maakte gelijk via Zoran Petrovic (37), ook na een fout van Christian Ilic.

“Bij het doelpunt maakten we een fout die we normaal niet maken. We maakten één fout, maar over voetbal valt niet veel te praten, want er werd niet veel gevoetbald. Veel fouten aan beide kanten.

Dat gebeurt. Dat is de situatie. We probeerden vandaag veel dingen te veranderen, om een directer spel te spelen. Golubovic geeft een pass die hij niet had moeten geven. Er zijn inherente fouten

Ik had een bittere nasmaak toen ik het beste speelveld van Roemenië zag zoals het er nu uitziet.

Denk je dat iemand ons ons geld gaat teruggeven voor het niet goed presenteren van de grasmat? Mensen zullen zeggen dat ik iets tegen de staat heb, omdat ik zeg dat de staat geen goede beheerder is voor deze stadions”, zei Ovidiu Burcă.

Dinamo is ongeslagen in vier wedstrijden in de Super League, met twee overwinningen en twee gelijke spelen.

Wat coach Florin Pîrvu van Petrolul zegt

Florin Pîrvu, coach van Petrolul, beweert ook dat de conditie van de grasmat erg slecht was.

“We wisten dat we een hele moeilijke wedstrijd voor de boeg hadden en ik denk dat het veld daaraan heeft bijgedragen. Ik wil daar geen excuus voor vinden, ik zeg dat het resultaat eerlijk is. We wilden echt winnen, maar we troffen thuis een sterke tegenstander, het slechte veld maakte ons spel niet zo spectaculair.

Tot 4 september, wanneer de transferperiode afloopt, blijven de zaken open bij ons,” zei Florin Pârvu.

  • Scheidsrechter Marcel Bîrsan heeft de leiding over de wedstrijd Farul Constanța – Universitatea Craiova, die zondag om 21.30 uur plaatsvindt in de 7e ronde van de Superleague.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *