Superleague heeft zichzelf belachelijk gemaakt! Geen teams meer in de groepen van Europese competities: Sepsi en Farul zijn uitgeschakeld

Superleague heeft zichzelf belachelijk gemaakt! Geen teams meer in de groepen van Europese competities: Sepsi en Farul zijn uitgeschakeld

Roemenië blijft zonder voetbalploeg in de EK-groep na de uitschakeling van Farului en Sepsi vanavond.

Superliga heeft zichzelf belachelijk gemaakt! Geen teams meer in de Europese competitiegroepen: Sepsi en Farul zijn uitgeschakeld

Kampioen Farul Constanta, gecoacht door Gheorghe Hagi, verloor donderdagavond met 0-2 van HJK Helsinki in de tweede ronde van de play-off van de Conference League. werd uitgeschakeld voor de Europese bekers.

Voor het eerst in de geschiedenis zullen de Faeröer vertegenwoordigd zijn in de groepsfase van de Europacup, Klaksvik. Het is de revelatie van deze competitie.

Finland, IJsland en Kosovo zijn ook vertegenwoordigd in de groepsloting.

Het Noorse Bodø/Glimt heeft thuis Sepsi OSK met 3-2 verslagen. Sepsi werd zo de laatste Roemeense ploeg die de Europa Cups verliet en miste een plaats in de groepen van de Conference League.

“Ik liep de kleedkamer van onze jongens binnen en zei één zin: ‘Ik ben trots op jullie! En eerlijk gezegd, we hebben verloren, maar ik ben trots op ze.

Ik denk dat we met opgeheven hoofd het stadion kunnen verlaten. Ik denk dat we onze hoed moeten afnemen voor de jongens. Ze hebben 120 minuten gevochten. Als zij geen penalty hadden gekregen, was het misschien wel tot penalty’s gekomen. Vandaag denk ik dat we minstens gelijkwaardig waren.”Laszlo Dioszegi zei direct na de wedstrijd.

  • Het Oekraïense Dinamo Kiev, gecoacht door de Roemeen Mircea Lucescu, heeft donderdag in de tweede etappe van de play-off van de Conference League met 1-0 verloren van het Turkse Beșiktaș Istanbul. Beșiktaș plaatste zich voor de groepsfase.

Na de thuiswedstrijd in Boekarest met 2-3 te hebben verloren, werden de Oekraïners onder leiding van de Roemeense coach Mircea Lucescu ook in Istanbul verslagen.

  • De Griekse ploeg PAOK Thessaloniki, gecoacht door Răzvan Lucescu, heeft donderdagavond thuis de Schotse ploeg Hearts met 4-0 verslagen. In de eerste wedstrijd werd het 2-1 voor de Grieken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *