Jessica Pegula, te KRACHTIG voor Patricia Tig! Hoe laat is de wedstrijd van Sorana Cîrstea gepland?

Jessica Pegula, te KRACHTIG voor Patricia Tig! Hoe laat is de wedstrijd van Sorana Cîrstea gepland?

Patricia Țig, 700e op de WTA-ranglijst, werd van donderdag op vrijdag uitgeschakeld in de tweede ronde op de US Open, het laatste Grand Slam-toernooi van 2023.

Onze atlete werd met 6-3, 6-1 verslagen door de Amerikaanse Jessica Pegula, de 3de favoriete en als 3de gerangschikte WTA. Voor haar optreden in de tweede ronde ontvangt Țig een cheque van $123 000.

Pegula speelt in de derde ronde tegen de Oekraïense Elina Svitolina, die de Russische Anastasia Pavliucenkova in drie sets versloeg, 5-7, 6-4, 6-4.

Jessica Pegula, te KRACHTIG voor Patricia Tig! Hoe laat is de wedstrijd van Sorana Cîrstea?

Patricia Țig (29, 700 WTA), die een beschermde positie heeftverloor na één uur en 11 minuten van de als derde geplaatste Amerikaanse.

Țig had 5 dubbele fouten, terwijl Pegula (29) eindigde met 5 aces en 3 dubbele fouten, de Amerikaan duidelijk superieur in winners, 20-7, terwijl de Roemeense meer onbetwiste fouten maakte, 30-18.

Sorana Cîrstea (Roemenië, 30 WTA) bleef de enige Roemeense in deze competitie en versloeg Anna Kalinskaya (Rusland, 89 WTA) met 6-3, 6-4 in de tweede ronde op de US Open. De Roemeense moet het in de derde ronde opnemen tegen Elena Rybakina (Kazachstan, 4 WTA) of Ajla Tomljanovic (Australië, 127 WTA), een fel duel dat vrijdagavond om 4 uur begint.

Ajla Tomljanovic, dit seizoen geplaagd door blessureleed, heeft haar eerste drie Grand Slams sinds 2023 gemist, maar heeft haar best gedaan om op de US Open te spelen. Nadat ze Panna Udvardy uit Hongarije had verslagen in de eerste ronde met 3-6, 6-2, 6-4, kwam Ajla niet opdagen voor haar wedstrijd tegen Elena Rybakina met een handblessure als reden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *