Universitatea Craiova, UITVERKOCHT in Ghencea! FCSB is opnieuw koploper in de Superliga

Universitatea Craiova, UITVERKOCHT in Ghencea! FCSB is opnieuw koploper in de Superliga

FCSB heeft Universitatea Craiova zaterdagavond thuis met 3-0 verslagen in de achtste ronde van de Superliga.

FCSB won in de eerste helft met doelpunten van Darius Olaru (13, 45) en Risto Radunovic (21).

Universitatea Craiova verloor hun tweede opeenvolgende wedstrijd zonder een doelpunt te maken, na de 0-2 tegen Farul.

Universitatea Craiova, uitgevoerd in Ghencea! FCSB is weer leider in de Superliga

Coach Laurențiu Reghecampf was zeer ontdaan na de wedstrijd.

Octavian Popescu uitte zijn ongenoegen over het niet opgeroepen worden voor het nationale U21-team. De vleugelspeler bekende dat hij had verwacht dat Daniel Pancu op zijn diensten zou rekenen, gezien het feit dat hij constant speelde voor de rood-blauwe club.

“Als dat de keuze van de heer Pancu was, kan ik er niets aan doen. Ik weet dat hij al heel lang iets tegen me heeft. Het doet er niet toe. Ik weet niet wat ik hem misdaan heb. Ik had echt verwacht dat ik opgeroepen zou worden. Ik weet niet wat ik Daniel Pancu misdaan heb, ik had echt verwacht opgeroepen te worden.

We hebben geen discussies gehad en dat motiveerde me. Toen ik vandaag de selectie zag, was ik een beetje geschokt, maar dat is het, we gaan vooruit, ik ga op het veld bewijzen dat ik het verdien om opgeroepen te worden,” zei de jonge speler.

Wat Laurențiu Reghecampf zei

“Op papier zien we er goed uit in de aanval, maar op het veld… Koljic is niet hersteld, Ivan speelt op een positie die niet 100% de zijne is. We probeerden te improviseren. Na de 2-0 hebben we wat veranderd, maar de houding stoort me het meest. Het feit dat we doelpunten tegen krijgen, dat we zelden contact maken met onze tegenstanders. Natuurlijk geef ik mezelf de schuld. Ik maak deel uit van hetzelfde team.

Ik heb veel dingen gezegd in de rust. En na de wedstrijd en in de rust. We moeten wat beslissingen nemen en sommige beslissingen zullen genomen worden! Ze gaan niet, gaan niet zo ver. Beslissingen over de prestaties van de spelers op de training, in de wedstrijden. We kunnen ze er niet uitschoppen, ze hebben contracten, het zijn professionele spelers. We zullen zien of we meer spelers kunnen binnenhalen.

Markovic en Cîmpanu hebben de selectie niet gehaald. Na hun optredens in de wedstrijd tegen Farul en de trainingen van deze week, hebben we besloten om ze thuis te laten. Ik coach het team, ik geef geen alarmsignalen. Elke speler kan me elke dag bewijzen dat hij het verdient om te spelen,” zei Laureníu Reghecampf.

Ik wil mijn spelers feliciteren met hun inzet en houding. Ik denk dat we erg geconcentreerd en agressief waren. Ik ben erg blij voor ze dat ze blij zijn en de overwinning kunnen vieren. We hadden een erg goede instelling.
Elias Charalambous, coach van Steaua

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *