Ze liep weg van de DRIFT-race om te trouwen! Vlad Stănescu eindigde 7e in de kwalificatie

Ze liep weg van de DRIFT-race om te trouwen! Vlad Stănescu eindigde 7e in de kwalificatie

Vlad Stănescu is na de afgelopen week zeker een van de beste dwazen in de autosport geworden.

De driftrijder nam deel aan de superetappe rond het Paleis van het Parlement, maar in hetzelfde weekend trouwde hij ook.

Het grappige is dat hij voor geen enkel evenement te laat was en zelfs de zevende plaats in de kwalificatie wist te bemachtigen.

Hij liep weg van de DRIFT-race om te trouwen! Vlad Stănescu eindigde 7e in de kwalificatie

Vlad en Raluca ontmoetten elkaar bijna tien jaar geleden op een driftingpodium. Het lot wilde dat ze trouwden in de week dat de meest spectaculaire ronde van het jaar op het programma stond, op Constitution Square, met 70 coureurs uit 7 landen.

“Het lot wilde dat we elkaar leerden kennen tijdens het driften en dat we in zo’n weekend zouden trouwen. We hadden alles al sinds vorig jaar gepland en kwamen er een paar maanden geleden achter dat er een podium zou zijn. Vrienden zeiden dat ik gek was toen ze erachter kwamen dat ik mee ging doen, ook al is het ook de bruiloft,” aldus Vlad Stănescu.

Op zaterdag nam de UXO Drift Team-coureur deel aan de training en kwalificatie, waar hij door de internationale jury werd beloond met de zevende plaats. Hij vertrok snel naar de kerk, waar zijn toekomstige vrouw op hem wachtte, en vervolgens naar het bruiloftsfeest.

“Je weet dat hij niet te laat was en alles ging heel goed. We hebben niet veel geslapen omdat Vlad de volgende dag een wedstrijd had,” zei Raluca.

Het gebrek aan training in het eerste deel van de zondag had zijn weerslag in de gevechten, waar Vlad de top 16 haalde, maar werd uitgeschakeld door regerend kampioen Radu Moise.

“Ik ben blij voor alles. Het was als een droom. Het mooiste moment van mijn leven, trouwen met Raluca, en het beste driftpodium voor een coureur,” voegde hij eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *