Ilie Nastase, de gast van Irina Fetecău in “That’s tennis”! Onbekende details over de voormalige wereldtopper en wat er aan de hand is met Simona Halep

Ilie Nastase, de gast van Irina Fetecău in “That’s tennis”! Onbekende details over de voormalige wereldtopper en wat er aan de hand is met Simona Halep

Irina Fetecău, de Roemeense tennisspeelster die debuteerde in de mediawereld als presentatrice van het programma “So it’s in tennis”, keert terug met een nieuwe zeer interessante editie, met niemand minder dan Ilie Năstase, de grootste tennisspeler van Roemenië, als haar gast.

Ilie Nastase, Irina Fetecău’s gast in “That’s Tennis”! Onbekende details over de voormalige wereldleider, hoe hij Ion Țiriac ontmoette en wat er aan de hand is met Simona Halep

De editie van “That’s Tennis” met Ilie Nastase wordt uitgezonden op dinsdag 5 september om 19:00 uur op het YouTube-kanaal van ProSport.

Ilie Nastase, nu 77 jaar oud, herinnert zich elk detail van zijn jeugd, hoe hij begon met tennis, zijn eerste stappen in de sport en het “plezier” dat hij beleefde. Hij vertelt ons ook hoe hij Ion Țiriac ontmoette, wat het mooiste gebaar is dat hij ooit voor kinderen heeft gedaan, hoe zijn vader werd gearresteerd, maar hij legt ook uit wie de schuldigen zijn in de dopingzaak rond Simona Halep.

We wachten op jouw commentaar en berichten voor Irina Fetecău op YouTube en Facebook!

Irina Fetecău heeft een sterk debuut gemaakt in de wereld van de sportmedia en treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, Adrian Fetecău, de bekende radiojournalist. De sportvrouw had George Cosac, voorzitter van de Roemeense Tennis Federatie, te gast op de eerste editie.

De sportvrouw neemt geen afscheid van tennis, maar zal jongleren tussen toernooien en ook in het ProSport-team spelen. De show “That’s Tennis” belooft prominente gasten uit de “witte sport” en daarbuiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *