Ilie Nastase VERNIETIGt Serena Williams, die Simone Halep’s Wimbledon-titel van 2019 wil “stelen”.

Ilie Nastase VERNIETIGt Serena Williams, die Simone Halep’s Wimbledon-titel van 2019 wil “stelen”.

De ITIA heeft aangekondigd dat Simona Halep voor vier jaar is geschorst in de dopingzaak, en Serena Williams liet op sociale media doorschemeren dat ze de trofee van Wimbledon 2019 wil bemachtigen als de Roemeense de Amerikaanse atlete verslaat in de finale.

“8 is een beter getal!” schreef Serena, die zeven Wimbledon-titels heeft.

Wat Simona Halep te zeggen had na het horen van de beslissing dat ze voor vier jaar geschorst is: “Ik ben geschokt. Nu moet ik naar het CAS.”

Ilie Nastase beschimpt Serena Williams omdat ze Simone Halep’s Wimbledon titel van 2019 wil ‘stelen’.

Halep werd in oktober 2022 voorlopig geschorst en de periode dat ze niet in aanmerking komt om op het circuit te spelen, na het besluit van de ITIA, is van 7 oktober 2022 tot 6 oktober 2026.

Simona Halep kan in beroep gaan tegen de beslissing.

“Ze moeten erkennen dat ze haar een keer hebben gepakt en niet hebben geschorst omdat ze een Amerikaanse is! Er werd ook gezegd dat als Serena’s naam bekend wordt gemaakt, de sponsors zullen vertrekken en dat is dat! (Noot van de redactie – ze wil haar achtste Wimbledon-titel!) Zeg haar dat ik moet kijken hoe ze eruit zag toen ze jonger was en hoe ze er nu uitziet! Noem me geen racist! Denk je dat het natuurlijk is om iemand te maken met spieren zoals die van haar? Ze werd betrapt maar er werd haar niets gedaan omdat ze Amerikaanse is en de sponsor vertrekt. Dat was de reden. Als ze dat toegeeft, geven ze haar misschien de krantenkoppen, anders niet. Daar is geen risico op (Halep die de Wimbledon-titel verliest). Ze is meerdere keren getest na Wimbledon en daarvoor, er is geen risico. Ze probeert het nu op de een of andere manier om te draaien, dat ze haar duidelijk met 6-2, 6-2 versloeg, om te zeggen dat ze daarom verloor. Maar het werkt niet!”, vertelde Ilie Nastase aan ProSport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *