Shock bij Rapid! Kim Rasmussen, ontslagen! Wie is de nieuwe COACH van het dameshandbalteam in Giulesti?

Shock bij Rapid! Kim Rasmussen, ontslagen! Wie is de nieuwe COACH van het dameshandbalteam in Giulesti?

Het Rapid dameshandbalteam zit zonder coach. Kim Rasmussen is ontslagen, nadat de Giulestenas op de achtste plaats staan in de Liga Florilor.

De clubleiding heeft besloten dat David Ginesta Montes wordt aangesteld als coach.

Rapid heeft twee overwinningen en vier nederlagen. In de laatste ronde van de Liga Florilor verloor de rode ploeg ook de derby tegen CSM Boekarest, uitslag 21 – 25.

Schok bij Rapid! Kim Rasmussen ontslagen! Wie is de nieuwe coach van het dameshandbalteam in Giulesti

Rasmussen kwam zes maanden geleden naar Rapid om Carlos Viver te vervangen.

David Ginesta Montes zou een salaris van zesduizend euro per maand ontvangen.

“Kim Rasmussen, Bo Rudgaard en CS RAPID hebben in goed overleg besloten om het contract te beëindigen. We bedanken Kim en Bo voor hun samenwerking en wensen hen het allerbeste in hun carrière!

Het hele RAPID-team zal jullie bijstaan, samen zijn we er zeker van dat we RAPID zullen brengen waar het verdient te zijn, zowel in de Champions League als in de binnenlandse competitie!

Vanaf morgen bestaat de technische staf van het team uit David Ginesta Montes – hoofdtrainer, Florin Ciupitu – assistent-trainer, Mehmedalija Mulabdic – keeperstrainer en Rareș Fortuneanu – technisch directeur”, aldus het persbericht van de club.

“Kim Rasmussen, Bo Rudgaard en CS RAPID hebben wederzijds besloten om hun contract te beëindigen. We bedanken Kim en Bo voor de samenwerking en wensen ze veel succes in hun carrière! Vanaf morgen zal de technische staf van het team bestaan uit:

– David Ginesta Montes – Hoofd Coach
– Florin Ciupitu – Assistent-coach
– Mehmedalija Mulabdic – keeperstrainer
– Rareș Fortuneanu – Technisch Directeur

De hele Rapidist-adem zal bij jullie zijn, samen zijn we er zeker van dat we RAPID zullen brengen waar het verdient, zowel in de Champions League als in de binnenlandse competitie!
Samen zijn we NODIG!” aldus de facebookpagina Handbal Rapid București.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *