Helmut Duckadam, DEVELOWS over Gigi Becali. “Hij schopt je er niet uit, je neemt ontslag, maar hij heeft me heel erg geholpen”

Helmut Duckadam, DEVELOWS over Gigi Becali. “Hij schopt je er niet uit, je neemt ontslag, maar hij heeft me heel erg geholpen”

Voormalig legendarisch doelman Helmult Duckadam, 64, deed onthullingen over Gigi Becali in de show gemodereerd door Denise Rifai op Kanal D.

Voormalig Stele-doelman Helmut Duckadam, bijgenaamd “de held van Sevilla”, was te gast in “40 vragen”, gemodereerd door Denise Rifai op Kanal D.

Hij onthulde zijn relatie met Gigi Becali en hoe Corneliu Vadim Tudor hem door een moeilijke periode in zijn leven hielp.

De voormalige doelman onthulde hoe zijn avontuur bij FCSB begon en benadrukte dat Gigi Becali de man was die hem enorm hielp tijdens die periode. In 2010 verkoos Gigi Becali hem tot voorzitter van de club en tien jaar later koos Helmut Duckadam ervoor om ontslag te nemen.

Helmut Duckadam, onthullingen over Gigi Becali. “Dankzij hem en met het geld dat we kregen, konden we dit huis in Domnești kopen”.

Helmut Duckadam was met ziekteverlof en zijn vrouw was met zwangerschapsverlof toen Gigi Becali hem te hulp schoot en hem vertelde dat hij hem in dienst wilde nemen bij zijn club.

“In 2010, toen ik kwam, vroeg ik, omdat ik ook voor minder kwam, hoeveel hij me per maand gaf, dat ik naar huis zou gaan en mijn vrouw zou vragen: “Als je naar Steaua gaat, welk salaris krijg je dan?” En hij stelde 4.000 euro voor.”, zei de voormalige doelman volgens kanald.ro.

“Gigi Becali heeft zijn eigen stijl. Hij schopt je er niet uit, je legt je erbij neer, maar hij heeft me enorm geholpen. Dankzij hem en met het geld dat ik kreeg, ik ben een erg krappe jongen, slaagde ik erin om geld op geld te zetten en met een eigendom dat mijn vrouw had, slaagden we erin om dit huis in Domnești te kopen, waar we nu wonen.”voegde hij eraan toe.

Hoe Helmut Duckadam werd geholpen door Corneliu Vadim Tudor

In dezelfde show vertelde Helmut Duckadam ook hoe hij werd geholpen door Corneliu Vadim Tudor. Door gezondheidsproblemen moest de voormalige doelman de sport opgeven en zich op iets anders richten om geld te verdienen. Corneliu Vadim Tudor was een van degenen die hem hielpen en vond een baan bij de grenspolitie in 1994.

“Hij was een van de redders, maar hij was waarschijnlijk de eerste op dat moment toen we het nodig hadden. Corneliu Vadim Tudor, afgezien van het feit dat hij het Steaua team vergezelde en een Stellar speler was, kende ik hem persoonlijk, ik was ook in zijn huis. Ik klopte niet eens op zijn deur, op zijn kantoor, zomaar, ook al kenden we elkaar, en ik zei tegen hem: “Meneer, ik kan het niet meer. Ik fok honden… Meneer, ik wil een baan en ik wil graag voor de grenspolitie werken”.Helmut Duckadam bekende, volgens bovengenoemde bron.

Hij volgde een cursus en na drie maanden slaagde hij erin een baan te krijgen bij de grenspolitie en het paspoortbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *