Florin Talpan vraagt de FRF om FCSB te degraderen naar Liga 5: “Ik heb een verzoek ingediend bij de heer Burleanu. Hij moet de beslissingen van de rechtbank respecteren”.

Florin Talpan vraagt de FRF om FCSB te degraderen naar Liga 5: “Ik heb een verzoek ingediend bij de heer Burleanu. Hij moet de beslissingen van de rechtbank respecteren”.

Florin Talpan, advocaat van CSA Steaua, vraagt de FRF om FCSB te degraderen naar Liga 5. Het draait allemaal om de strijd tussen Steaua en FCSB.

Op woensdag 1 november 2023 besloot het Hof van Beroep van Boekarest in de Steaua merkrechtzaak tussen FCSB en CSA om de zaak uit te stellen tot 7 februari 2024.

Talpan heeft FRF-voorzitter Răzvan Burleanu gevraagd om de zaak naar de UEFA te sturen en vraagt om FCSB naar de vijfde divisie te sturen.

Florin Talpan vraagt FRF om FCSB te degraderen naar Liga 5: “Ik heb een verzoek ingediend bij de heer Burleanu. Hij moet de beslissingen van de rechtbank respecteren”.

CSA Steaua București bezit het record van 1947-1998, en dat van 1998-2003 behoort toe aan AFC Steaua.

Talpan zegt dat hij het handelsmerk, de naam en de palmares heeft gewonnen in de rechtszaken tegen FCSB.

“Ik had het erg moeilijk. Gisteren en vandaag had ik rechtszaken met FCSB. Gisteren, bij het Hooggerechtshof, dossier gewonnen, heel moeilijk dossier. Vandaag, bij het Hof van Beroep, een nieuwe zaak waarin FCSB ons kapot wil maken, ze vragen ons om onze rechten op te geven, om de handelsmerken niet te gebruiken. De advocaat van FCSB had een verzoek dat misplaatst is, maar de rechters hebben het afgewezen. Ik zal ook deze zaak winnen. We hebben het handelsmerk gewonnen, de naam, het record. Dit team is de vrucht van mijn arbeid. Ik heb hard gevochten.

FCSB zou moeten degraderen naar de vijfde klasse. Ik heb een verzoek ingediend bij de heer Burleanu, hij moet de beslissingen van de rechtbank respecteren en communiceren met de UEFA. FCSB profiteert van bepaalde voordelen van de UEFA en die coëfficiënt, dat is niet oké. Gigi Becali heeft zijn klacht ingetrokken, hij had geen argumenten, hij maakte zichzelf belachelijk. Hij moet zijn nederlaag toegeven. Waarom blijft hij liegen? Hoe kun je zeggen dat je Steaua bent?”, zei Florin Talpan na de wedstrijd in groep 2 van de Roemeense beker tussen CSA Steaua en Rapid, die in 0-0 eindigde. De wedstrijd werd gespeeld in het Ghencea stadion.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *