CFR Cluj heeft kans gemist om eerste te worden in Superliga! Dinamo in de touwen: ongeslagen in 9 wedstrijden

CFR Cluj heeft kans gemist om eerste te worden in Superliga! Dinamo in de touwen: ongeslagen in 9 wedstrijden

Hermannstadt heeft CFR Cluj maandagavond thuis met 1-0 verslagen in de 15e ronde van de Superliga.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Neguț in de 61e minuut.

Hermannstadt steeg naar de 4e plaats met 23 punten, gelijk met Universitatea Craiovade ploeg op de 5e plaats. CFR Cluj staat op de tweede plaats met 30 punten, één punt achter koploper FCSB, en mist de kans om de Superliga aan te voeren.

CFR Cluj heeft de KANS gemist om naar de eerste plaats in de Superliga te gaan! Dinamo in de touwen: ongeslagen in 9 wedstrijden

“Helaas was het een belangrijk examen dat we niet hebben gehaald. Natuurlijk, het kampioenschap is lang, maar op dit moment ervaren we teleurstelling en bitterheid. (We probeerden op dat moment de beweging van de spelers op het veld een beetje te veranderen, we slaagden erin om goed balbezit te hebben, maar helaas waren we niet concreet en doortastend voor het doel.

We hadden balbezit, maar waren helaas niet gevaarlijk. Ik heb weinig te zeggen. Het was een belangrijke wedstrijd die we in ieder geval niet hadden moeten verliezen. We hebben een belangrijke test verloren, iedereen, ook ik.

We kunnen veel over deze wedstrijd praten, maar ik kan eerlijk zeggen dat we allemaal op de eerste plaats wilden staan. Natuurlijk zijn we boos, want het was een belangrijke kans voor ons,” zei Andrea Mandorlini in het flashinterview na de wedstrijd.

Wat Marius Măldărășanu zegt

“Nee, ik ga niet weg. Ik voel me goed, ik doe mijn werk, ze laten me mijn werk doen, voor mij is dat het belangrijkste. Op een gegeven moment zal ik misschien het werk doen, maar niet vanaf de winter. Ik heb er echt nog niet over nagedacht om weg te gaan.

Echt, er is allerlei nieuws geweest, maar ik voel me goed en ik wil hier een mooie prestatie neerzetten….

Er is nog veel werk te doen,” zei Marius Măldărășanu in het flash-interview na de wedstrijd.

  • UTA Arad versloeg Dinamo Boekarest met 2-1 (1-1)op maandagavond, op eigen veld in Oradea, in een wedstrijd van de 15e ronde van de Superliga. Dinamo heeft al negen speelronden niet kunnen genieten van een overwinning en verzamelde slechts drie punten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *