Mislukking voor Dinamo in de Europese competitie bij het mannen handbal! Ze verloren van de kampioen van de competitie, Fuchse Berlin

Mislukking voor Dinamo in de Europese competitie bij het mannen handbal! Ze verloren van de kampioen van de competitie, Fuchse Berlin

Dinamo Boekarest is dinsdag thuis met 30-33 (11-16) verslagen door de winnaar van de European League 2023, Fuchse Berlin, in de derde ronde van Groep G.

De hal waarin de wedstrijd werd gespeeld is vernoemd naar een grote Duitse wereldkampioen professioneel boksen en heeft 8500 zitplaatsen. Er zaten ook 50 Dinamo fans op de tribunes.

Freihofer scoorde 10 doelpunten, Gidsel 6, voor Fuchse, respectievelijk Akimenko 6, Kukic 5, Cindric 4, Kasparek 4, voor Dinamo.

Mislukking voor Dinamo in de Europese competitie! Ze verloren van de kampioenen van de competitie, Fuchse Berlijn

In de eerste twee rondes versloeg Dinamo HRK Izvidac met 52-24 en Chambery Savoie met 28-21. Ook gisteravond. Izvidav=Chambery 27-40. Dinamo staat op de 2e plaats in de groep.

De Roemeense kampioenen spelen hun volgende wedstrijd op eigen bodem, de return tegen Fuchse Berlin op 21 november.

De beste twee ploegen uit de acht voorrondes kwalificeren zich voor de hoofdgroepen, vier groepen van elk vier ploegen.

  • CSM Constanta versloeg dinsdag thuis het Poolse Chrobry Glogow met 29-18 (15-8) in de derde wedstrijd van Groep H van de European League, een competitie waarin ze voor het eerst spelen. De hoofdscorers van de wedstrijd waren Aliohin 5 goals, Nikolic 5, voor CSM Constanta, respectievelijk Zieniewicz 3, Styrcz 3, voor het Poolse team.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *