De weg naar Parijs loopt via het Grote Atleten Gala 2023. De grote prestaties van de Roemeense sport worden bekroond door ProSport

De weg naar Parijs loopt via het Grote Atleten Gala 2023. De grote prestaties van de Roemeense sport worden bekroond door ProSport

PROSPORT.RO lanceert samen met het Roemeens Olympisch en Sportcomité de communicatiecampagne The Road to Paris, een campagne gewijd aan het Grote Sporters Gala 2023, een uitzonderlijk evenement dat de grote prestaties in de sport in 2023 zal vieren en de beste Roemeense atleten zal belonen. Dit gala, georganiseerd door het online sportnieuwsplatform ProSport in samenwerking met COSR, zal een belangrijk moment op de nationale sportkalender markeren en zal worden uitgezonden op het YouTube-platform @ProSport, op de website ProSport.ro en de Facebookpagina @ProSport op 30 november 2023, vanaf 19:00 uur.

Het Grote Atleten Gala 2023 zal de uitmuntendheid van Roemeense atleten van het voorgaande jaar in de schijnwerpers zetten en een unieke gelegenheid bieden om hun toewijding, inspanningen en successen te vieren.
In 2024 zal Roemenië deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs, waarmee het 100 jaar geleden is dat ons land voor het eerst deelnam aan dit prestigieuze evenement.

De weg naar Parijs loopt via het Grote Atletengala 2023

Dit belangrijke jubileum vertegenwoordigt een eeuw van toewijding en sportieve uitmuntendheid voor Roemenië. Het Grote Atleten Gala 2023 wordt zo een mijlpaal in de reis van de Roemeense atleten naar Parijs, op een punt waar ze worden opgeladen met de energie en dankbaarheid van een hele natie.

Het Grote Sportersgala 2023 is niet alleen een prijsuitreiking, maar ook een evenement waar de atleten de waardering en aanmoediging krijgen die ze verdienen van hun fans en het hele land. Hier voelen ze de trots en steun van een hele natie, die hen aanmoedigt om de grenzen te blijven verleggen en het gevoel van trots mee naar huis te nemen waar elke Roemeen naar op zoek is.
ProSport zal meer dan 60 atleten nomineren voor deze prijs, die opmerkelijke prestaties hebben geleverd in 2023, en na een strenge selectie en beoordeling door de redactie zal ProSport.ro 17 prijzen uitreiken tijdens de GREAT SPORTSMEN 2023 GALA.

In een tijd waarin sport mensen samenbrengt en hele generaties inspireert, worden het Grote Sportersgala 2023 en de Weg naar Parijs symbolen van eenheid, passie en ambitie in de Roemeense sport. Dit gala zal het vervolgverhaal van de Roemeense sportprestaties vormgeven en bijdragen aan het bouwen van een glorieuze toekomst voor de nationale sport.

ProSport.ro en COSR nodigen alle sportliefhebbers uit om deel te nemen aan deze grote sportviering en het Grote Sportmannen Gala 2023 te bekijken op onze online platforms op 30 november 2023, om 19:00 uur. Het is een moment om onze waardering te tonen voor de grote atleten van Roemenië en hen te steunen in hun verdere reis naar Olympisch succes.
Volg PROSPORT.RO en onze social media pagina’s voor meer informatie en updates over het Grote Atleten Gala 2023.

Het Gala Mari Sportivi wordt georganiseerd door ProSport.ro, dat deel uitmaakt van het Gândul Media Network press trust. ProSport.ro wordt geleid door Adrian Artene, redactioneel directeur, en Andrei Trifan, hoofdredacteur. Momenteel is ProSport een van de belangrijkste spelers op de Roemeense sportwebsite markt, met opmerkelijke cijfers van meer dan 3 miljoen unieke lezers en 40 miljoen views per maand.

ProSport Live, gemodereerd door journalist Mihai Mironică, is elke dag van maandag tot vrijdag vanaf 18.00 uur een echt succes en wordt uitgezonden op de website www.prosport.ro en op de officiële YouTube-, Facebook- en Instagram-kanalen van de publicatie, evenals EXCLUSIV DINAMO, gemodereerd door journalist Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, gemodereerd door journalist Ovidiu Ionescu en Drumul spre Paris, gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

Gândul Media Network is de enige persgroep in de top 3 van online persbedrijven in Roemenië met 100% Roemeens kapitaal en omvat de publicaties gandul.ro, cancan.ro, ProSport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro en viitorulromaniei.ro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *