EXCLUSIEF DINAMO een nieuwe editie op woensdag 29 november. Eduard Galan, president van DDB, is te gast bij journalist Cătălin Mureșanu

EXCLUSIEF DINAMO een nieuwe editie op woensdag 29 november. Eduard Galan, president van DDB, is te gast bij journalist Cătălin Mureșanu

Een nieuwe editie van EXCLUSIV DINAMO vindt plaats op woensdag, vanaf 21:00 uur op ProSport. Te midden van de onrust bij de rood-witte club zullen moderator Cătălin Mureșanu en journalist Andrei Preotu commentaar geven op de situatie van de “honden” na Ovidiu Burcă’s beslissing om ontslag te nemen.

De gast van deze aflevering is Eduard Galan, voorzitter van het programma Just Dinamo Bucharest, die de laatste details van het team zal geven, maar vooral van de strategie van de structuur die erin slaagde om de miljoenen euro’s bij elkaar te krijgen die het voortbestaan van de club verzekerden.

Op woensdag 29 november bespreken we ook de beïnvloeders van Dinamo en geven we commentaar op de uitspraken van Ovidiu Burcă tijdens zijn laatste conferentie in Săftica.

Uitzending EXCLUSIEF DINAMO kan worden gevolgd op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina.

DINAMO EXCLUSIEF is een interactief mediaproduct, waarbij ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers tijdens de show worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *