De boodschap van Ionut Lupescu op het ProSport 2023 Great Athletes Gala voor degenen die zich hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs: “Haal zoveel mogelijk medailles!” (VIDEO)

De boodschap van Ionut Lupescu op het ProSport 2023 Great Athletes Gala voor degenen die zich hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs: “Haal zoveel mogelijk medailles!” (VIDEO)

Ionuț Lupescu, CS Dinamo official, was een van de grote namen uit de Roemeense sport die aanwezig was op het ProSport 2023 Great Sportsmen Gala. Het evenement vond plaats op 28 november en was bedoeld om diegenen te belonen die dit jaar uitstekende prestaties hebben geleverd en zich hebben weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs 2024.

Het ProSport 2023 Grote Sporters Gala reikte ook verschillende studiebeurzen uit aan degenen van wie wordt verwacht dat ze zullen uitblinken in hun sportdisciplines.

Ionuț Lupescu had een boodschap voor de atleten die ons zullen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Parijs, die volgende zomer plaatsvinden.

Ionuț Lupescu, boodschap voor de Roemeense atleten die gekwalificeerd zijn voor de Olympische Spelen van Parijs 2024

De sportfederaties hebben via hun vertegenwoordigers aangekondigd dat ze op de Olympische Spelen in Parijs 13 medailles willen winnen, maar die van COSR, het Roemeens Olympisch en Sportcomité, schatten dat onze atleten tussen de vijf en zeven medailles kunnen winnen.

Roemenië heeft een delegatie van meer dan 60 atleten op de Olympische Spelen in Frankrijk.

“De COSR weet het beter dan ik (red. – over het aantal medailles dat de Roemeense delegatie zou kunnen winnen op de Olympische Spelen van Parijs 2024), maar ik wil dat onze atleten zoveel mogelijk medailles winnen en succesvol zijn. Het gaat om hun quota, maar natuurlijk ook om ons imago, het imago van ons land. Ik weet dat er de afgelopen jaren in andere sporten problemen zijn geweest op het gebied van training en interne competitie, die op sommige gebieden niet was zoals het zou moeten zijn, maar ik hoop dat we met de start van deze nieuwe projecten zoveel mogelijk atleten zullen hebben (noot van de redacteur – op de Olympische Spelen)…Bij Dinamo hebben we een multifunctionele hal en een bijna Olympisch zwembad, waarin een groot kampioen traint (noot van de redacteur – zwemmer David Popovici). We hopen dat het komende jaar succesvol voor hen zal zijn.” Ionuț Lupescu vertelde ProSport.

Bij de Sports Club proberen de leidinggevenden zoveel mogelijk secties te creëren en het zo competitief mogelijk te houden – Ionuț Lupescu

Op de Olympische Spelen in Tokio won het Italiaanse team vier medailles. Eén gouden, in vrouwen dubbel roeien (Nicoleta Ancuța Bodnar, Simona Geanina Radiș) en drie zilveren, in vrouwen degen (Ana Maria Popescu), mannen dubbel roeien (Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă) en mannen coxless quadruple sculls (Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari).


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *