Xavi Pascual, coach van het meest succesvolle Dinamo-team van de afgelopen jaren, komt woensdag vanaf 21.00 uur naar EXCLUSIVE DINAMO.

Xavi Pascual, coach van het meest succesvolle Dinamo-team van de afgelopen jaren, komt woensdag vanaf 21.00 uur naar EXCLUSIVE DINAMO.

EXCLUSIV DINAMO keert terug op woensdag 6 december, vanaf 21.00 uur, met een nieuwe editie gewijd aan de club uit Ștefan cel Mare road.

Xavi Pascual Fuertes, coach van het handbalteam van Dinamo Boekarest, is te gast bij moderator Cătălin Mureșanu.

De “Dulăii” bezegelden hun kwalificatie voor de hoofdgroepen van de Europese competitie op dinsdag, op de vloer van de multifunctionele zaal in “The Pit”, na een 36-33 overwinning op het Franse team Chambery Savoie.
In een gala-editie, van meer dan een uur, praat een van de meest waardevolle coaches die in de Roemeense sport heeft gewerkt over zijn strategie, stelt korte- en langetermijndoelen voor Dinamo, maar ook voor het Roemeense nationale team, een team dat zich na 28 jaar kwalificeerde voor een eindtoernooi. De Catalaan, die in 2016 naar Roemenië kwam en meer dan twee jaar geleden toetrad tot het rood-witte kamp, vertelt over zijn leven in Boekarest.

De EXCLUSIVE DINAMO-uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *