Fans van Serena Williams, geschokt. De sportvrouw heeft de “CRAZY” manier onthuld waarop ze haar zonnebrand behandelt: “Het werkt bij mij en mijn kinderen”.

Fans van Serena Williams, geschokt. De sportvrouw heeft de “CRAZY” manier onthuld waarop ze haar zonnebrand behandelt: “Het werkt bij mij en mijn kinderen”.

Fans van Serena Williams zijn geschokt nadat de tennisster de “totaal bizarre” manier onthulde waarop ze haar zonnebrand behandelt.

De tennislegende ging in september 2022 met pensioen en beviel in augustus van dit jaar van haar tweede dochter Adira.

Sinds Williams haar racket heeft opgehangen, heeft ze meer tijd voor interactie met haar 1,6 miljoen volgers op TikTok.

In het weekend verbaasde ze haar fans nadat ze hen de totaal nieuwe methode liet zien die ze gebruikt om haar zonnebrand te genezen.

Ze vertelde hoe ze het advies kreeg om moedermelk op de wonden van haar kinderen te smeren, een “product” dat hen zou helpen genezen.

De fans van Serena Williams zijn geschokt. De sportster onthulde haar
De fans van Serena Williams zijn geschokt. De sportvrouw heeft haar “bizarre” manier om zonnebrand te behandelen onthuld.

“Het is walgelijk”

Williams, 42, onthulde meteen na het uitproberen van het middel: “Het werkt voor mijn baby.”

Met verschillende zonnebrandjes onder haar ogen, depte ze moedermelk op haar gezicht. Het hele proces werd gefilmd en gepost op TikTok.

“Ik moet zeggen na een week van het gebruik van mijn moedermelk onder mijn ogen – het werkte!”

Een fan reageerde op het moment dat ze de video zag en schreef: “Walgelijk.” Een tweede reageerde met een gif en zei: “Dit is raar”.

Andere volgers lachten ook verbaasd om de suggestie van Serena Williams.

Er waren ook mensen die het voorstel van de sportster waardeerden.

“Goed voor haar!”, “Moedermelk is het beste medicijn voor de huid”, “Moedermelk is magisch”, schreven fans van de tennisster.

De fans van Serena Williams zijn ontzet. De atlete onthulde haar
De fans van Serena Williams zijn geschokt. De atlete heeft haar “totaal bizarre” manier om haar zonnebrand te behandelen onthuld


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *